yusuf nasılsın ebi ne var ne yok..
Printable View
yusuf nasılsın ebi ne var ne yok..
Anladım bilmem hangi engellerden lıse yi terk ettın ama iyi olmamiş uzuldum
ama hayırlısı olsun yaw belki sende baska yetenek wwardır belkı baska iş elinden gelıyo onemlı olan onu kendınde gormek ve azımle yapmak
bu dunyaının sonu değil ...
suan elektrık teknısyenlığını okuyon ;)
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oooo w.a.s faruk abicim ıyıyım Allah sukur abi sen nasılsın yaw abi yanına gellemedim aslında pek ıstabulda duramadım ama subatın basında ıstanbula gelıcem yanına ugrayıp bı cayını içerim :)
iyi işte bak buna sevindim basarılar ...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusufcum beklerim abicim istedigin zaman....bu ara bende yalnızım cıkamıyorum pek yegenim askerde....istedigin zaman gelebilirsin marketteyim :))cappucino iceriz fenamı olur :)
neyse ben kaçar.
bi saat sonra görüşmek dileği ile iyi geceler..!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]FENERIUM, sonra dewam ederız biter...!:)
selam arkadaşlar..
nasılsınız?:)))
bu arada muhabbetiniz bol olsun:)))))))
tesekkur ederim abi insallah sen yalnız deılsın abi bak burdayız ayp ettin haaa :)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben ekspresso içicem abi benı artıl cappucıno ile kandırammasın :)
yegenin için hayırlı teskereler Allah selamet versin ...
iyi geceler tekara gorusmek uzereAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
hoşgelmiissen Rose :) iyiyz Allah sukur faruk abımle muhabbet edıyoduk buyur