Saol yusufcum allah butun mehmetciklere hayırlı teskereler nasip etsin bu arada ekspressoo cok acı yaww sana sıcak cikolata hazırlatırım :)) saka degil bugun ictim valla en guzeli bence:)
Printable View
Saol yusufcum allah butun mehmetciklere hayırlı teskereler nasip etsin bu arada ekspressoo cok acı yaww sana sıcak cikolata hazırlatırım :)) saka degil bugun ictim valla en guzeli bence:)
ROSE...hos geldinnn .. bu arada bana ufak ufak yol gorunur :)
iyiy abi afiyet olsun sıcak şokolad içeriz şimdiden tesekkur :) abi işler nasıl hersey yolunda insallahAlıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cok sukur yusuf valla vatandasa kriz yok alısverise devam demeye calısıyoruz...:))
neee şokoled miii???
yusuf ve faruk abi hoşbuldum:))))
bende çok iyiyim ne zaman sıcak şokoled içiyorsunuz.
ve bensiz mi içiceksiniz:))))
rose ayıpsın yaw borcumuz olsun bi ara odeyelim :)) yeterki sen iste
ben kacar yaradana emanetsiniz :)) kendinize iyi bakın bide sizi dusunmeyelim :))
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vayy abim benim sağol..
ben biliyorum zaten bensiz hiç boğazınızdan geçer mi?:D))
ki sıcak çikolata gibisi yok muhteşem oluyor..
daha çok çikolatayı öle yerimde:D:D)))
Allah razı oslun abim sende kendine iyi bak..Alıntı:
selamtel kal..:)
görsuruz abi sende Allah emanetAlıntı:
+
ewt Rose şokolad içicez senıde bekleriz bak faruk abi senıde davet etti :)