-
Çok Özel Bir Yazı
Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya.
Tabii ki bizim de bir jestimiz olacaktır size :1:
her açıdan bakmayı bilmek gerek. biz buna kısaca çok yönlü vizyon diyoruz :28:
-
[HIDE]Ey şu dakikada bu yazıyı okumakla meşgul kişi!
Bu yazıda öyle bir özellik var ki, dikkatli bir kişi kolayca fark edecektir bu özelliği.
Oku, evet tekrar tekrar oku. Başa gelip bir kez daha oku.
Bu bir zeka testi değildir bir ölçme değildir. Sadece algıyla ve biraz da parçayı tümüyle ele almakla alakalıdır.
Ey bu eşsiz yazıyı görmüş bahtiyar kişi. Cevabı bul ve yaz aşağıya
beş cümle başında da aşıdan başlarkende aynı kelimeler geliyor yukardan başlarkende EY,BU,OKU,,BU,EY şeklinde sıralanışı olabilirmi cvp
eğer cvp bu ise jestiniz neymiş bir öğrenelim[/HIDE]
-
üzgünüm cevap bu değil. biraz daha dikkatli okursanız bulursunuz. :31:
-
valla anLamadim Üzgünüm ki Kafam Karisik Ondan olCak :17:
-
cvp nasıl bişi biraz yardımcı olursun ben Ey,bu,yazıyı,okuyan vurgulanmış herhangi biyerden okudungunda heralde tekrar aynı yazıyı okumuş olcaz oyle bir tahminim var sınavdan cıktım hiç uyumadım biraz kafam dagınık ama ipucu verirsen çözmeye çalışcam...
-
hıımmmm ipucu vereyim; yazının sıralanışı ya da anlamı olarak değil aranan özellik.
yazının tamamını ilgilendiren bir sonuç. :1:
-
cvp
Yazıda bir laf kalabalıgı var 2 yarıya ayırdıgında aynı anlam ortaya cıkıyor gibime geldi ama 5 10 dk daha analiz yapayım bu dogru olmauabilir...
-
[HIDE]e,i,b bütün cümlelerde bu harfler var acaba bu olabilir mi ?[/HIDE]
-
cvp
yazıyı capraz tersten ters caprazdan okuyorum aynı anlam cıkıyo...
-
humanist cvp bu değil ama doğru yoldasın bak bulunabilecek demek ki. :yes: