Kızlar Tepesindeki durum herkesce malumdur... Siz neler dusunuyorsunuz?
Printable View
Kızlar Tepesindeki durum herkesce malumdur... Siz neler dusunuyorsunuz?
eskiden tinercilerden, kol gezen serserilerden, ballicilerden, kötü niyetli insanlardan dolayı gitmiyordum!
ama şimdi her akşam mutlaka giderim, bazen de arkadaşlarla çay içmeye, hava almaya gidiyoruz.
çünkü eskisi gibi değil, çok güzel. yani demek istediğim şu ki; kızlar tepesinde rahat yürüyebiliyorum....
Ben rahat yuruyemiyorum orda annemle bacımla yada sevdiğim insanla yuruyebileceğimi düşünemiyorum insanların bakısları rahatsız ediyor ve cok başıboş insan var.. Ama bencede super bi tesis bencede...
sende haklısın abicim.
bazen dengesiz insanlar orada karşına çıkabiliyor.
gidecek başka bir yerde yok!
gitmemekte olmuyor. ailemizi gezdirmesekte olmuyor!
ne yapacaz peki abi!!! :58:
İşte onu tartısalım ne yapılmalı? Bence elden hiçbişey gelmez.. İnsanların dusuncelerini değiştiremeyiz ordaki basıbos gezip millete yanyan bakanların kafaları bişey alsaydı zaten o şekilde bir davranış içinde olmazlardı...
Sana katılıyorum KaKaOSuZ_CHiCoLaTe da elden n gelir ki, bi yasaklama da konulamazki ama iyi bir önerisi olan varsa buyursun dinliyoruz. bizde önlemimizi ona göre alırız da pek buna bi çözüm gelebileceğini sanmıyorum...
tartışacak bişi yok bence karşıda çıkamıyorsun!
çıktığın zamanda orta kötü manzaralar çıkıyor.
en iyisimi bir daha ailece gitmemek....
benim fikrim bu!
de insanız bizde gezmek eğlenmek isteriz bizim siirt koşullarında anca bi kızlartepesi parkımız var. oraya gitme buraya gitme pek biz nereye gidicez kısıtlama getire getire biz de bi hal olduk ama
biz sizleri düşünüyoruz,
sizin için tartışıyoruz.
Ve iste ilk isyan yasandı :D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esra_sirinkiz
de insanız bizde gezmek eğlenmek isteriz bizim siirt koşullarında anca bi kızlartepesi parkımız var. oraya gitme buraya gitme pek biz nereye gidicez kısıtlama getire getire biz de bi hal olduk ama