Win98 kullanmış olanlarr bu aslanı hatırlayacaklardır. Bende keçi başını ekledim. Amacım gerçekçi bir montaj yapmak değildi sadece serbest çalışma.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Win98 kullanmış olanlarr bu aslanı hatırlayacaklardır. Bende keçi başını ekledim. Amacım gerçekçi bir montaj yapmak değildi sadece serbest çalışma.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok komik olmuş :D
:141:
Photoshopla tanısalı bir - iki hafta olmuştu ve bu çalışmayı yapmıştım. Fena değil sanki. Ayrıca bu konu başlığı için de teşekkür ederim. İçini doldurmak da bize düşüyor.
sağol :141: :141: :204:
Güzell Çalışmalar :)
Tebrikler Kont. :68:
hey maşaallah abicim valla tam anlamıyla mükemmel ve emek sarfedilmiş.
kırk yıl kalsa ben buna benzetemem bile..
ellerine yüreğine sağlık.
teşekkürler paylaşımın için
Tşkler DeRBeDeR. Yapamazsın diye bir şey yok. Önemli olan doğru yöntemi kullanmak. Buna benzer çalışmalarda doku oluşturmayı bilirsen sorun kalmaz. Doku oluşturmada zaten çok basit bişey. Aslına bakarsan çalışmada hala bir sürü eksik var.
emeğine sağlık güzel olmuş
:4: