mimari tasarımda profesyönel arkadaşlar varm mı?
corel draw
ArCon - Visual Architecture
autocad
madlax
policad vb grafik programlarında uzman olan arkadaşlar bana pm atsın.
Printable View
mimari tasarımda profesyönel arkadaşlar varm mı?
corel draw
ArCon - Visual Architecture
autocad
madlax
policad vb grafik programlarında uzman olan arkadaşlar bana pm atsın.
autocad biliyom ben sadece mimarı alan benimde :204:
ciddisin değilmi..
evet arkadaşımız Hanım Ağa mimarı konularda uzmandır. Bende grafik ve CorelDraw konusunda uzmanım.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çeşme
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uyap şantiye
ODTU konferans salonu
bu tasarımları yapan benim kadar maaş alacak :42:
bunları yapmak biraz vaktimi alsada, yapabileceğime inanıyorum. Corel DRAW bu tür çizimlere de yarar ama bu tür çizimlerin asıl programı bence Autocad'tir.
ben dış ilişkiler sorumlusuyum neyle yapılır bilmem ama yapabileceğine inanıyorsan
tasarımını yap boyutlandırmalarını matematiksel rapor halinde çıkkar ben insan kaynakları müdürünün önüne koyarım
iyi para var
RoHaN ustam bende bunun karakalemini çalıssam acaba ödül kazanırmıyım :D:D
:141: Tablo yapıp eve asarım. İleride de antika olur, iyi para kazanırım :D Alemsin hocam :D
Başak hanım, en yakın zamanda size bir örnek göndereceğim. Bakalım ummadığınız taş baş yaracak mı :)
bende ummadığım taş baş yarsın diye burdayım yapabiliryosanız siz kazanın yoksa boardlarda eleman aranmayacağını biliyorum bir sürü adam baş vurdu sende dene umarım kazanırsın! :150: rohanAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
:141: Tablo yapıp eve asarım. İleride de antika olur, iyi para kazanırım :D Alemsin hocam :D
Başak hanım, en yakın zamanda size bir örnek göndereceğim. Bakalım ummadığınız taş baş yaracak mı :)
o insafsıza söylersen sana yardımcı olur bilir şimdi o böyle şeyleri