Live Messenger 9.0 desteği bu sürümde veriliyor. 9.0 Beta ve diğer sürümleri kullanalar için için iyi bir çözüm.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Live Messenger 9.0 desteği bu sürümde veriliyor. 9.0 Beta ve diğer sürümleri kullanalar için için iyi bir çözüm.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bana 8.5 pluus bulsan türkçe ama benim ingilizce indirdiklerim hep yabancı çıktı :50: :24:
Yukardaki 8.5 i destekliyor. Gönül rahatlığıyla indirip kurabilirsin. Denedim ben.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
bana 8.5 pluus bulsan türkçe ama benim ingilizce indirdiklerim hep yabancı çıktı :50: :24:
ok o zaman onu indiriyorum sapol :146:
ama bu da türkçe deil :30: :30:
:226:bende indirdim türkçe degildi... :22:Alıntı:
en azından plus yabancıydı şimdi hepsi yabancı oldu :57: :57:
Bende Türkçe olarak kuruldu. Neden Türkçe olarak kurulmadı bir anlam veremedim. Ayarlardan Türkçe yapıldı zaten anladığım kadarıyla.Alıntı:
Üç farklı pcde denedim. Böyle bir durum olmadı. Yani hepsi Türkçe olarak sorunsuz bir şekilde kuruldu.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
:226:
bende indirdim türkçe degildi... :22:
Ayrıca sorun yaşamayan yani sorunsuz bir şekilde Türkçe olarak kurulum yapan arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa sevnirim. Türkçe olmadığını bildiren arkadaslarda ekran görüntüsü koyarlarsa daha iyi yardımcı olabiliriz. En azında kuruluma başlarken gelen ilk pencerenin nasıl olduğunu gösterirseniz çok memnun olurum.
türkçe yaptım saol düzeltim :114:
sağol çaldım :143: :38: