Karanlık ve soguk gecelerin bizi aydınlatan ve ısıtan sesi MeTaLLiCa... sana bazen kızarım ama cok iyi bir dostsun... Bir insanın iyi ve kotu gununde yanında olacagını bilmesi cok guzel ben buna inanıyorum ve boyle bir dostu bulmak cok zor...
Printable View
Karanlık ve soguk gecelerin bizi aydınlatan ve ısıtan sesi MeTaLLiCa... sana bazen kızarım ama cok iyi bir dostsun... Bir insanın iyi ve kotu gununde yanında olacagını bilmesi cok guzel ben buna inanıyorum ve boyle bir dostu bulmak cok zor...
Yine site sayesinde tanıştığımız bir kardeşimiz. Siteyle beraber Ahlat'a ve Rasıl Hacar'a gitmiştik. Her toplantımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan, 2. yıldönümüzde de sunuculuk yaparak beni yalnız bırakmayan, yaptığı Cuma-Cumartesi gecesi programlarında Siirtliler-Board kelimesini dilinden düşürmeyen, sevdiğim, saydığım ve saygı duyduğum birisidir.
İyiki aramızdasın. Sana sefiyoruz.
Pek şahsı olarak tanımamakla beraber iyi bir insan oldugunu biliyorum ve yaptıgı yayınlar bır kaç misafir olup seve seve dinlemiştim...
Söyleyebileceğim kendisine herşeyin istediği gibi vede hayırlı gitmesi...
valla ne yazcamı bulamadım ama kendisini çok seviyorum
ayrıca beni ektiği için teşekkürler diyorum hehe istanbula geldin beni görmeden gittin :106: :53:
kısmet deilmiş demekki görmek seni :233:
bazı kimseler acemice radyolarda sunuculukta yapsada ben dj'im der ortalığa..
bazı kimseler bişiler yaptığı zaman ve yolda yürürken havasından geçilmez...
ama bu adama başka bişi ya
evet ulaştan söz ediyorum.
o her daim yanımızda oldu. her etkinliğimize işini bırakıp koşar adımlarla geldi.
bir çok yararlı ve hayırlı işlerde parmağı var.
siirtin en iyi bir numaralı dji.
kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
her daim yanındayız..
Hade uLan agLayacam nerdeyse ::)::):) Her Zaman Dostca payLasımLar oLDukca saygı sewgi oLDukca Burdayımm . .. saoLUnn
fazla sohbetim olmamasına rağmen az zamana çok şey sığdırdığım birisi, az zamanda tanıdığım kadarı ile de sevmesini gerçekten bilen ve hakkını sonuna kadar veren birisi. sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapabileceğinden eminim. Bunun yanında biraz da kinci bir tarafı varmış, benden uyarması sakın kızdırmayın onu :143:
Değerlii Abilerimden :)
dışı (kimilerine göre) antipatik ve janjanlı içide bir okadar sempatik ve duyarlı bir arkdaşsın gecelerimin dostu o saatlerimin mutluluk serumusun arkadaş kahrı çeke bilecek kadar mütevazi ve her zaman neşeli ve espirili birisin bu halinin ömür boyu sürmesi dileğiyle hep mutlu ve huzurlu ol :19:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
dışı (kimilerine göre) antipatik ve janjanlı içide bir okadar sempatik ve duyarlı bir arkdaşsın gecelerimin dostu o saatlerimin mutluluk serumusun arkadaş kahrı çeke bilecek kadar mütevazi ve her zaman neşeli ve espirili birisin bu halinin ömür boyu sürmesi dileğiyle hep mutlu ve huzurlu ol :19:
Yorumundan doLaYI TSk ederım aglıcam sımdı yaw:):):)