Site moderatörü Dj pişunenin doğum gününü kutlar sağlıklı günler diliyorum.
doğum gününüz kutlu olsun sevgili kardeşim.
Printable View
Site moderatörü Dj pişunenin doğum gününü kutlar sağlıklı günler diliyorum.
doğum gününüz kutlu olsun sevgili kardeşim.
alişcik dogum günün kutlu olsun kardeş nice mutlu saglıklı başarılı yıllara canem :72: :159: :136:
dogum gunun kutlu olsun
Doğum Günün Kutlu Olsun ;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/BLINK]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[BLINK]
amca dogum günün kutlu olsun...
dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
yüzünün hep gülmesi we espiri yapma dilegiyle :D
dogum gunun kutlu olsun pısuneee nıce mutlu yıllara
Nice yıllara.. !!
Arkadaşlar bu mutlu günümde beni düşündüğünüz için tşk ederim
heryerden kutluyorum .:)canımın üçü doğum günü kutlu olsun..bizlerle ve sevdiklerinle ice hayırlı senelere inş...
[BLINK]İyi Doğdun İyiki Bizimlesin Pisine Mutlu Yıllar [/BLINK]