:79:
bir kıza nasıl teklif edersiniz yada bir erkeğe????
hiç böle tasarlıyarak yaptığınız komik,romantik veya üzücü bir teklif ettiğiniz oldumu??????????????????????????
Printable View
:79:
bir kıza nasıl teklif edersiniz yada bir erkeğe????
hiç böle tasarlıyarak yaptığınız komik,romantik veya üzücü bir teklif ettiğiniz oldumu??????????????????????????
Mrb Derim öncelikle sonrada halıfı uzatmadan benle çıkarmısın??????
ben gerçi kimseye teklif etmedim ama etseydimde şıttttttt yawrum bakarmısın ee tabi kıss soruyor ne war be bende sorarım banamı dedin derkji salkamısın senden başka kimse warmı der yok derim os aman sana bişi sorabilirmiyim derim soramassın der ben kolundan tutar çkerim bir köşeye benim le çıkacaksın derim başka yolu yok ya benim olucaksın yada kara toprağın uleennnnnnnnnnnnnn diyede bir bağırırım kolaysa kabul etmesin :D
ben mrb nasılsınız şey şey şey benim benim benimle çıkarmısın oh be sonunda dedim derim :D
Benim Başıma Gelen Bi olay
Kızı tanımıyodum ama cok guzeldi
Gittim Direk Dedim Benle cıkar mısın
Dedi Cıktıgım VAr Bende dedim bişey olmaz benimde cıktıgım var
3 hafta sonra birlikte olduk
hiç kimseye teklif etmedim ki daha nasıl teklif edileceğini bilmiyorum :D bana öğretin
şit kıs bekle yaff 3 saat tir peşinden koşturuyon sen gel bırak şu nazıda ben le çık :D takıl bana hayatını yaşa :D derdim:D
kızda sana ben takılmam takarım der :D tabi bu işin espirisi
ne teklifi yaww bakısları karsıdakine gel demeli ondan sonrasıda corap sokugu gibi kendiliginden gelir.....
Bencede kartal abiye katılıyorum zaten kalpler biraraya geldikten sonra sözlere bazen gerek kalmıyor.O yüzden kendiliğinden gelişir bazen