Kabul Ederseniz Mod Olmak İstiyorum Deneyim Açısından Bu İşi Yapablirim
Şimdi Paylaşımlarım Az Ama Zamanla Artırıcam :267:
Printable View
Kabul Ederseniz Mod Olmak İstiyorum Deneyim Açısından Bu İşi Yapablirim
Şimdi Paylaşımlarım Az Ama Zamanla Artırıcam :267:
valla ben bilmiyorum derbeder esor
benden önce rohan ve eleman ustamız var.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : by_bultims
valla ben bilmiyorum derbeder esor
bana kalırsa biraz daha çalış derim..
yönetim tarafından degerLendirecek basvurun desem . degerlendirilecek bir şey. yok
bunu sen qöstereceksin. eger sen mod olmak icin azim ve caba qösterirsen emin ol bu azmin cabanın karsılqını alacaksın.
Bende mod olmak istiyorum RoHaN ustam:D
ne diyelim başarıların devamını dlerim...
olursun
Olmak için çaba lazım.
Şartlarımızı yerine getirmen lazım.
* Siirt'te olmak (Siirt'te değilse bile uzun bir süre sitede bulunmak ve aktif olmak-içimizden birisi olmak)
* Toplantılımıza iştirak etmek
* Mevki için değil; site için çabalamak, çalışmak...
* Yeni gelen üyelere yardımcı olmak
* Moderatörü bulunduğu bölümden tamamen sorumlu olmak. Hergün orayı kontrol etme ve gereksiz konu ve mesajlardan arındırma
* Sadece kendi bölümü değil, tüm bölümlerde paylaşımda bulunmak...
Sitemize hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle.
ya rohan abi bende sana bunu soracaktım,yani sadece mod.luk deil,rütbe almak neye göre?msj sayısına göre er,çawuş olarak arttı rütbem ama bazı arkadaşlarda direk isim yazıor yani herkeste rütbe deil??bide mesela bende bu siteye daha faydalı olmak istesem değerlendirmeye alınır mıyım???saygılarımla...
Bayan Moderatörin lere ihtiyacımız var. Seni de az çok tanıyoruz. Galatasaraya olan yakınlığını da biliyoruz.
Forumumuzda "ben bu bölümle" ilgilenirim dediğin bölümler nelerdir?
Üç bölüm seçebiliyorsun. Seçtiğin bölümlerden sorumlu olacaksın. Konulardan cevaplara kadar mesuliyet altına gireceksin. Siteye gelen ve kullanamayanlara yardımcı olacaksın.
Yanlış yere açılan konuları taşıyacaksın. Kötü mesajları editleyip ugun yere kaydıracaksın.
ok.mi?