[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam hemen ...
kimlik ve nufus cüzdanını getir gel aşkım :D:)
way kankama Baq Evlenme Teklifi Gelmıs La Hemen Kabul Etme Evde Kaldıgını Anlamaısnlar :D
Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
20 yaşında ewde kalcaksam ne güssel.
5 sevgilim olurmusun diyecem ama erkeksin ...
senide istemem... diger 4 kızı'da hayatımda istemem.
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
japonca konuş kardeşim bişi anlamadım.. :D
Bencede Türkçe KonuşAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
türkçe bilmem ben...
daha anlamadınız mı ?
ben türkçe demedim ki...
JAPONCA veya Afganistanca konuş dedim. Bulgaristancada konuşsan hani belki anlarım seni :D
yo zaten aramızda bulgaristandan mod'umuz var sende onunla konuş :)Alıntı:
sen gel bakim buraya :D neler bılıyosun sen anlat bakim kapısmaya ne dersın :) :D :D :PAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]