yahu neden bu bayanlarda tek taş yüzük merakı vardır
tektaş yüzüğün çekici tarafı ne
erkeklere çok pahalıya patlıyo
verdiğim para içime oturdu o yüzden sordum:61::S
Printable View
yahu neden bu bayanlarda tek taş yüzük merakı vardır
tektaş yüzüğün çekici tarafı ne
erkeklere çok pahalıya patlıyo
verdiğim para içime oturdu o yüzden sordum:61::S
çok şık we kibar duruyo ayrıca pahalı olduğu için bazı bayanların ilgisini çeker (öle düşünüyorum bi bayan olma yolunda giden olarak)
vaybe olan biz erkeklere oluyor ozaman:(
ucuzluktan alsaydın bi tane:D:D:D
bende severim tek taşı ....bi bayan için çok özel bi hediyedir bence......ama ben altın olanından değil gümüşünü severim:D:D:Dayrıca benim halka yüzükler tek taş sevdamdan önce gelir:D:D:D
abooooooo senin erkek arkadaşına allahtan sabır dilerim ve bereketli günler dilerim yandı cocuk cağız:(
Hakkaten ben hiç kimseye yüzük Almadım Almak İçinde zor giderim:) Parasıdan değil... Uğraşamam Parayı Vereyim kendisi gidip beğensin:D üstüde Kalsın:D
huha ben altın sevmiyorum diyorum....ucuza kaçıyorum işte:D:Ddaha ne...Alıntı:
iskender56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hem gümüş yüzükler ne kadar biliyonmu..bizim aldığımız en son yüzük gümüş nişan yüzüğüydü oda 15 ytl cikti:D:Dbeni alan yaşadı be heytheyyt::D:D
Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla 3 parlement parası:) Değil mi Yoksa yanlış hatırlıyorum...:) Sigara içeceğine... yüzük Alın sevgilinize...:p
Gaza Getiriyorum Haberin Olsun...:)
süpersin ablası devam:D:D:D
hem sevdiceğin o senin malın mülkün feda olmalı...sen böyle yüzük parası düşünürsen olmazki:D:D
valla benim şimdilik böyle bir sorunum yok. daha çok var bana.:D:D