Arkadaşlar diyorum ki sitede bi bölüme board radyosu linki koyulsun amaç sitenin radyosu olduğu görülsün eminimki birçok arkadaşımız sitenin radyosu olduğunu bilmiyordur
Printable View
Arkadaşlar diyorum ki sitede bi bölüme board radyosu linki koyulsun amaç sitenin radyosu olduğu görülsün eminimki birçok arkadaşımız sitenin radyosu olduğunu bilmiyordur
bencede cunku gozukmuyor
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Link bu gerekeni rohan Abi yapar...:) Siz burdan girebilirsiniz Şuan Yayındayım..
öle diyonda girebiliyomusunuz die bi sor girilmiyooooooooooooo
İstediğiniz Linki elbetteki ekleyeceğiz ama site halen tam istediğimiz düzeni almadığı için eklemedik.
Ayrıca şuan radyodayım. sorun yok.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
radyo çalışıyor 2 yükleme ve üye olduktan sonra radyoyu dinleyebilirsiniz
bı surelıgıne yyaındayım
ben çoğu zaman giriyorum radyo kapalı dj olan arkadaşlardan ricam siteye giriş yaptığınız zaman radyoyu bi yarım saatte açsanız yeter bence
ben siteye gırebilsem zaten elımden geldıgı kadar acıyorum ama bazen ınternette dns sorunuyıla karsılasıyorum .bu sadece bende olmuyo bu sorunAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
soledıgın ıcın tesekkurler !!!!
haklısında yusuf mesela ben genelde siteye girdiğim gibi radyoya bakıyorum ama kapalı genelde