-
DUYURU.. (Herkes baksın)
Arkadaşlar Signatürürünüz'deki (imzanızdaki) resimlerin boyutlarını Biraz küçültebilirmiyiz? Hiç hoş durmuyor. bir konuya cewap yazdığınız zaman signatürünüz'de eklemiş olduğunuz resim yüzünden neredeyse 3 mesaj yazınca 2. bir sayfaya geçiyor, ve görüntü kirliliği yapıyor. Sizden ricam resimlerin boyutlarını küçültebilirmisiniz biraz. Anlayışınız için Teşekkürler..
-
aynen katılıyorum...
gerçekten bazı arkadaşlarımın imzaları haddinden fazla büyük.
-
bencede zaten gözlerim bozuk daha çok yoruyo gözlerimi..benim gbi olsun yeter:))
-
olur önce resim yüklemeyi öğret sonra bakarız ;) söz ebadı tutturacam
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buraya gir ve resim ekle ;)
-
Özellikle aktif etmek istiyorum bu konuyu...
İmzasında birden fazla resim kullanan ve kirlilik yapan üyelerimiz görüp imzalarını küçütsün diye top ona alıyorum konuyu... lütfen herkes bu imza konusunda duyarlı olsun....
-
Haklısınız. Gerçekten bazı arkadaşların resimleri çok büyük. Görüntü kirliliğine neden oluyor. Arkadaşlarımızın anlayışlı davranacağına inanıyorum..
-
imzanın yanısıra avatarlarıda uygun boyutlarda olmayan arkadaşlar var onları düzeltmeleri sitemiz için daha güzel olur çünkü uygun boyutlarda olmayan avatar ve imzalar görüntü kirliliğine neden oluyor
arkadaşların bu konuda daha hassas olacağına eminim...
-
derbeder amca benım ımzayı sen eklemiştin..!
kesiinlilklebi sorun yoktur bneım imzada..!
varsa halledersin;)tşkler..!(derbeder)
-
konuya katılan arkadaşların maaşallahı var verdikleri cevap ve imzaları ne kadar örtüşüyor aşikar...
bunun yanısıra şu anda top 10 yaklaşık 8 tane board oyunu konusu var dilimizde tüy bitti biz söylüyor biz dinliyoruz
bu işe ciddi bir el atma zamanı geldi