-
kartal aslan avında..
bugun 21-12-2008 samiyende buyuk derbi gunu su anda derbinin oynanmasına yaklasık 9 saat var besiktasın yenecegini simdiden buraya yazıyorum...mactan sonra gorusuruz..
REMZİN KARTALLAR GİBİ MANİLERİ YEN AŞ,
LAYIKTIR BU VASIFLAR SANA EY ŞANLI BEŞİKTAŞ....
-
Kartal Abi Maç bizimde Skoru Bekliyoruz.
-
walla size katılmak isterdim ama ne yazik ki bu isteğinizi gerçekleştiremeyeceğiniz bir takım war karşınızda :) umarım dostluk we centilmenlik dolu bi maç olur,GS we BJK kardeş takımlar zaten,sorun çıkacağını hiç sanmıorum,iki takımda we taraftarları da aklı başında insanlar başkaları gibi deeller :) ii bi maç olur umarım...
bu arada *bir GSli olarak tabi ki GALATASARAYın kazanmasını istiyorum* :D
-
-
bakalım abi,akşam 9da yaparız yorumları :)
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
her ne kadar fanatik gs'liysemde...
bjk'nin çarşı grubuna hayranlıgım war...
bu akşamki maçı izlemeye gidecem...
iyi olan kazansın diyorum...
her iki takımada başarılar !!!
-
BEŞİKTAŞIMIZA başarılar diliyorum inşallah maçı alırız alırsak iyi olur. her zaman ki gibi Nobre den gol bekliyoruz...
-
Bugun büyük Gün hangi takım kazanırsada Yenilirsede Fenerbahçe İçin büyük Avantaj...:D
-
aferim NYHAT sevdim seni şampiyon fener bahçe :P:)
-
Aekadaşlar gayet emin konuşmuşsunuz hatırlatayım top yuvarlak 90 dk da süre var ne olacağı belli değil
Bir cimbomlu olarak Her iki takımada başarılar dilerim o da kardeş takımm sonuçta...
Fenere gelincede Siz de her iki takımda nasibinizi bekleyin başkalarının sırtından geçinmeyi bırakın o yenilirse bize faydalı olcak diye bişi yok kendiniz alsanıza o puaları başkasının kaybetmesini beklemeyin kendiniz alınn alabiliyorsanız:D...!!!