-
KURTALAN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
TANITIM
Kurtalan SİİRT in en büyük ilçesi...
-
Selam: TANITIM
[GLOW=blue]abi valla güzel yerleri cekmişsin eline emegine saglık paylaşımın icin tşk ederim :1: :1: :1:[/GLOW]
-
devamı gelecek..
devamı gelecek merak etme daha güzel yellerde çekmişim :P saol kardeşim hakan tşk
-
[schild]gitmiş gibi oldum emeğine sağlık[/schild] :1: :4:
-
Brindar
Brindar kabul etmiyoz valla gitmiş gibi olmak olmaz bizde geleceksin kurtalana başımız üstünde yerin var
-
Selam: Brindar
[S]saol usta :4:çok işlerim var belki 10 yıl sonra giderim :6: :16:[/S]
-
Kurtalan Siirt'in en büyük ilçesidir. Demiryolu Diyarbakır'dan Siirt'e kadar gelirken, Kurtalan'da mıhlanıp kalmıştır. Barış Manço'nun grup ismi olan Kurtalan Express ismi buradan gelmektedir. İlçede son derece modern yaptırımlar vardır. Bunlar yarı olimpic yüzme havuzu ve Kurtalan Stadyumu.
İlçe de Barış Manço anısına da bir park bulunmaktadır. Yüz ölçümü olarakta Siirt'in en büyük ilçesidir. İlçe de Lunapark İlimizin en büyük tesislerinden biri olan KURTALAN ÇİMENTO A.Ş. 'de mevcut.
Yanlışsam düzeltirsiniz. Bunlar da benim Kurtalan hakkında bildiklerim. Fotoğraflar için teşekkürler. Varsa senden Kurtalan Çimento, Barış Manço Parkı ve Yüzme Havuzu fotoğraflarını rica edeceğim.
Kurtalan'a sevgiler saygılar
-
tşk
Rohan abi tşkler o resimleride en kısa sürede atacam merak etme ...
-
ELLERINE SAGLIK EMRE BEN COK GELDIM ORALARA HEHE