Rohan.. nereye yazacağımı bilemedim.. eh buraya yazdım artık.. sitenin yeni dizaynı çok hoş olmuş eline sağlık.. şimdi daha az göz yoruyor.. arkadaşlar birazcık da imzalarınızı küçültüp, az renkli yaparsanız daha şık olacak. Tebrikler.. Sevgiler :4:
Printable View
Rohan.. nereye yazacağımı bilemedim.. eh buraya yazdım artık.. sitenin yeni dizaynı çok hoş olmuş eline sağlık.. şimdi daha az göz yoruyor.. arkadaşlar birazcık da imzalarınızı küçültüp, az renkli yaparsanız daha şık olacak. Tebrikler.. Sevgiler :4:
ablam bu güzel yorumun için saol ama kadınlar kahversi bura biz giremiyoz
huehue ben bunu sitemize istek önerilere kaydıraymm :60:
şimdi oldu :60:
bende aynen katılıyorum site gerçekten muhteşem olmus :4:
Evet Cok Güzel Olmuş Bu Style bende kulanıyorum harika Style Ellerine saglık rohan
bundan bir ay önce kendi ellerimle bir style hazırladım ve bilgisayarıma dadanan bir trojen yüzünden bilgisayarıma format attım maalesef o güzel emekte heba oldu. elimizde daha birçok style var. bunları ekleyecğiz. Anasayfanın en altında bulunan style değiştir ile üyeler hangi style daha çok beğeniyorsa onu kullanabiliyorlar.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dilek1907
Böyle bir ayrıcalıkta var. Yani benim beğendiğim değil, her üye kendi beğendiği temayı kullanabilir.
Tema yüklerken, bazı şeyler değişiyor, aksilik veya yanlışlıklar varsa lütfen hemen bana pm atın.
manyak birşey bu ama alışmamız gerek benimde o kadar zamanım olmadığından dolyı....
genede ii olmuşşş :4: :4: :4: :4:
[BLINK][S]abi bun ey site gercekten maynak ve dehşet olmuç ellerine sağlık[/S][/BLINK]:4: :1::4: :1::4: :1:
evet abi site harika ötesi olmuş ama alışmak lazım tabii :54: :23:
[GLOW=blue]abi valla mütiş olmuş emegi gecen herkeze tşk eder elinize ve emginize saglık :1: :1: :1: :1:[/GLOW]