[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
adınızı ve eşinizin adını yazdıktan sonra tıklayın.
bakalım nasıl bi bebeğe sahip olcaksınız:))
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
adınızı ve eşinizin adını yazdıktan sonra tıklayın.
bakalım nasıl bi bebeğe sahip olcaksınız:))
benm ki acayip korkutucuydu..
gözleri fal taşı gibi açılmıştı:)))
Allah korusun..
Bu tatlı çocukta kim... Abla bişi sorucam senin eşin yok ki :D:D olmayanlar ne yapsın...:(
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben evlendim be kardeşçik haberin yokmu..:D:D..
Bu arada bu ne datlu bişey böyle..
çok şirin sen şu datlu zeytun gözlere bak.. canım canımm yerim ben seni..:)))
ben evli değilim ama bi isim salladım. bu çıktı :)
bu daha tatlı ama[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aman ne tatlı şeyler.. Yaa herkese güzel bebek çıkıyor bana niye fırıldak çıkıyor anlamış değilim:D
karedşim bende evli değilim isim salladım öyel bakalımdedim sade biri gerçek biri yalan benm güzelliğimi alaraka nasıl bir bebek çıkıyor..
benim ki biraz fırıldak çıktı:D:D
sana çıkan bebeği gösterirmisin :DAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uyy bana bu tatlımı tatlı sirinmi sirin cocuk cıktı allah beee bole cocugum olsa baska birşey istemezdim kiiyaaa yerum oni:D:D
Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayyy baksana şunaa..
benm yanımda bile geçmiyorr... çok fırıldak..
Allah korusuN:D:D...
uzaylı bir evladım olcakl galiba:D:D:D:D:D