:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor.
Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin..
Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice Mutlu yıllara Abi...:) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Doğum günü Tarihi : 01. 03. 2009'du ama ben Bu sevinci daha erken yaşatmak istedim..:) O yüzden konuyu erken açtım...:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
NİCE MUTLU YILLARA
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İmzanda da Belirtiğin gibi hayat su gibi akıp geçiyor. Daha dün gibi Üye olduğunu belki hatırlıyorsundur...
Arkadaşlar Derbedere Hediye getirmek İsteyenler 05xxxxxxxxx Nolu Aboneyi arayıp kendisine hediyeyi verebilirler...:)