[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süperşin efsane güneşi gördüm hezimeti gördüm hahahaha:D:D
Güneşi görmedim ama Hezimeti görebiliriz:p
Kalbi olan izlemesin :d 12 nisanda lig tvde :d
arkadaşlar şu anki duruma göre fenerbahçe kazanacak gibi görünüyor ama eğer galatasaray kazanırsa cidden üzülürüm
neden üzülürüm biliyormusun bu kadar büyük konuşupta bu kadar emek harcamanıza üzülürüm sizinle hiçkimse polemiğa girmiyor girmiyecezde biz sadece maçtan sonra konuşuruz yani haticeye değil neticeye bakarız...
bu yazımı polemik yaratmak amacıyla yazmadım lütfen bu konuyla ilgilide kimse yazı yazmasın...bana karşı..
sadece iyi olan kazansın diyorum..hakeden kazansın
yensekte yenilsekte tam destek fenerbahçeye ;)
ne mutlu size ama şunu unutmayın açtığınız konuların size karşı açıldığını düşünün öyle açın çünkü bende koyu galatasaraylıyım istersem size karşı birçok konu açarım ama açmayacam çünkü maçın başında koşmaya başlarsam yorulurum
Meyadan herkesin Tam tezahurat;)
Asıl boyle yorumlar polemiğe yol açar
Mustafa amacı tartişma yaratmak istiyen gelir buraya yorumunu katar
Sende konu açmakta serbestsin kurallar çerçevesinde sevgi ve saygı içerisinde :p
bende zaten onu dedim açtığınız konulara dikkat edin yeter yoksa kazanın ne olacakAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sadece maçtan sonra sizinle birlikte olabiliriz hani dikkat edin :D:D