Site Polisi - El@man Abinin Doğum Günü
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] el@man abinin ve onun için yazılan bazı yazıları kopyaladım ve bugun doğum günü olma vesileysiyle onlarıda yazmak istedim... ve düşüncelerinide bekleriyorum Abi Nice Mutlu yıllara..:)
ALINTI 1 ) Sohbet Odası Kaynak :)
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] iyi şüküler olsun gece sohbetin bol olduğu eskidende neredeyse her gece ilk gün gibi gece bekçiliği yapmaya devam etsemde
adam gibi cevaplancak ne bir konu nede paslaşacak bir dost kaldı her siteyi açtığımda top 10 da dolu dolu çogu gerekli ama baymış durumda olan oyunları görünce yazasım gelmiyor arada iyi konular yakalayıp cevaplıyorum ama ne paylaşacak nede tartışacak konu ve üye kaldı sanırım yinede eski günlerin hatrına ve bu büyük arşivi en azından bizden sonrakilere bırakma adına yetersiz bile olsa arada bakınıp bekçilik yapıyorum ...
yenisiniz sanırım tanımıyorum ama.. yinede ya siz nasılsınız diye sormam gerekli hissediyorum kendimi
Abi Halada aynı fikirde misin..:)
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aynen katılıyorum eleman abi yani dedıklerin bir bir banada uyuyuor ...
+
rose yard gece uzun ben iyi senden nbr
Yusuf abi Sende eleman Abiye hala katılıyor musun..:)
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] iyiyim arkadaşlar sağolun...
sizin cevaplarınızı gördüm daha bi iyi oldum..
ve eleman abinin bu içkarartan cevabına karşılık bişi diyemicem tek anladığım eskiden bu sitenin daha coşkulu geçtiği... tabii eskisi gibi yapmak yine sizin ve biz yeni üyelerin elinde...
ama itiraf etmeliyim hepiniz birbirinizden çook iyi arkadaşalrsınız ben bu kadar memnun kalıcağımı tahmin etmiyordum...:p:p:p
ayrılamıom siteden..:p
Rose(Ablama) bende katılıyorum...:)
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ayrılmada zaten biz emekli olduk say yaşlandık senin gibi taze kanlar gerekli maksat adrenalin tazelemek bellimi olur bakarsın bizleride çoşturur koşturursun peşinden :)))
Abi daha gençsin..:)
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] aaa oldumu ama eleman abi sende yaşlandıysan...
ve hiç kuşkun olmasın..
kapıdan kovsanız bacadan girerim ben bu siteye...:p:p
Abla haklısın bende senin gibi düşünüyorum...:)
ALINTI 2 ) Kaynak: ÖZEL GÜNLER
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Site vasıtasıyla tanıştığım ve İYİKİDE TANIMIŞIM dediğim, beni benden çok düşünen, derdime sevincime ortak olan, çok zor anlarımda hep yanımda olan, Sitemizin önde gelen değerli üyelerinden ELEMAN abinin yeni yaşını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim...
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hepimizin genç, dinamik ve sosyal olan abimizin Yaşlanacağına inanmıyorum..
Hep bizimle olman dileğiyle. Seni seviyoruz
Abi Bizde seni ÇoooK Seviyoruz...:) Allah senin Gibi Abileri başımızdan eskik etmesin..:) Allah Yardımcınız Olsun...