-
Hızal_ ve kücük_hanım
KÜCÜK_HANIM -- HIZAL_'IN Sizin İçin NormaL hayatlarinda Görüntüledim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ])
Boş Zamanlarinda Spor Yapan Süper ikili [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]) sagdaki KÜCÜK_HANIM Soldaki HIZAL_ [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] HIZAL çifçileri tarladan Evlerine Servis YapiYor [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Açiklamalarinda iyi Ücret Aldigini ama Ehliyetinin olmadini Söledi [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] KÜCÜK_HANIM VE HIZAL_ Ortak [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] oda Tarla iş yapioduu onuda öle yakaldim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]) işte Bakin [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
tam anadolu kızları helal be kısLar
-
güzel paylaşım benim resmimihiç kimse koymuyor buraya ben siirtli değilim diyemi acaba oluyor bole bende size katılmak için burdayım ama neyse :(
-
Oy oy oy azra sen yeterki resim iste bak ne yapcam şimdi sana :d:d:d
-
:D:D:D:D istedim diye cirkin resimler koyma sakın haa:D hadi bakalım göster beni:D
-
azra üzülüyorsun resmini koymadılar diye. ama inanıyorum ki efsanenin eline düşersen daha çok üzülürsün.
madem sende kendini görmek istiyorsun. efsane buyur duydun ne diyor...
ayrıca küçük hanım da siirtli değil... ama biz onu da sei de fahri hemşehrimiz olarak kabullenmişiz...
iyi forumlar...
-
Derbeder valla azra bi kere söyedi ve elime düştü şuanda resimleri hazırlanıyo :d:d:d
-
ehe hakan inanırmısın dün bu spor aletlerinde gösteri yaptım resmen..:D:D:D
bu arada azra bende siirtli değilim..ama siirtli hissediyorum kendmi:)
-
aman olsun sen resimleri göster bakalım nasıl bir kızmısım:D cirkinim ama lütfen daha cok cirkinleştirme sakın bak bende seni gösteririm haa:D
-
bu arada azra bende siirtli değilim..ama siirtli hissediyorum kendmi:)
bilmiyorum ama bende rizeliyim ama kendimi siirtliler boardda mutlu hissediyorum...