-
Nice Yıllara dj koso
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O şimdi asker canı neler ister. pasta mı istiyon hasan çok beklersin canım. hadi nöbete : D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben sana pasta almıştım sen olmadığın için yedik :P
Küçük hanım ablanda bak sana süpriz yapmış.. de hade üfle naz yapma lo..
He valla seviyoruz seni. sensiz de düğünler çekilmiyor.
Senin olmadığın düğünler çok kuru ve sessiz oluyor...
-
doğum günün kutlu olsun kardeş,nice mutlu senelere...askerliğini biran önce bitirip doğum günlerinin tümünü sewdiklerinin yanında geçirmen dileğiyle....mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllara...
-
Doğum Günün KutLu 0Lsun Nice MutLu yıLLara SağLıkLa .... :)
-
Doğum Günün Kutlu Olsun Şekerparem...İyi Ki Varsın ..İyi Ki Tanımışım Seni...Her Zaman Olduğun Gibi Kalman Ve Hiç Değişmemen Dileklerimle....İyi Ki Doğdun...
-
doğum günün kutlu olsun ASKERAMIN
şuan aramızda olmanı senden çok ıstıyorum ınan
tez vakıttte dönmen dılegı ıle SENI SEVIYORUZ IYIKI VARSIN
-
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara şanlı asker :)
-
arkadaşlar sizlereçok tşk öderim özelikle derbedere olömayan sebeler yüzünden çarşı izinlerim kilitlenmişti ancak bölüğk asteymeniyle konuştuktan sonra çarşı iznimi açtı... bakıyorum.ç.. bern burda olmama ragmen benim dogum günüm unutmamışsınızzz...
-
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] doğum günün kutLu oLsun.. sağLıkLı ve mutLu nice yıLLara....=)
-