SiiRTLiLeRBoaRD.NeT Üyeleri - Ruh Çağırma Seansı
derbeder: eyy ruh açııııım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ruh: abi yanlış geldin. börekçi aşağı caddede
derbeder:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
serap :eyyy ruh söyle bana varmı benden daha güzeliii ruh: ablaa yanlış replik onu aynaya soracaktın. ben ruhum serap:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayat:ey ruhh geldiysen 287849903878 kere tıkla ruh: Nasıl yani yaaa [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] hayat:sus! burada soruları ben sorarım hem ben adminim ruh:tabi abla emrin olur. sor hayat:sus! burada sorularıda ben cevaplarım..
ruh:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hizal:eyyy ruhh geldiysen pm at!
ruh:o ne ki? ferRUH çağa ayak uydurcaz dediydi ama inanmamıştım
hizal: sen benim kim olduğumu biliyomusun? taş kesilirsin
ruh: tamam bidaha çağırdığında gelirsem taş olayım
GÜLDESTE :ruh bişi dicem gelsene
ruh: olmaz böle iyi.. ne o öle .ikide bir gel ruh git ruh. madara olduk elaleme. gelmiyom ben
güldeste: ruh ve sinir hastalıklarından mı kaçtın sen? buldumu da beni bulur he
ruh: bak işte hemen dalga geçmeye başla. sanki bizim ruhumuz yok,sanki bizim duygularımız yok.biz insan değilmiyiz [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güldeste: hişşşt ağlamasana yaa. hem sen insan değilsin ki
ruh: işte böle yap. aferim şimdide hakaret et
güldeste: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hizal: ey ruh tarçınlı kurabiye yaptım yer misin?
ruh:off nefis:ye:
hizal: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ruh:.anam ne var bunun içinde
hizal:okunmuş pirinç. bak ruhsun. ortalarda geziniyon başına herşey gelebilir. bide ordan oraya terlersin şimdi de sen yedek atlet filan al yanına emi? soğuk soğuk sularda içme
ruh:[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
RoSe YaRD.: ey ruh ! orası rahat mı?
ruh: abla işte ne yapalım.yırtıyoz,kırıyoz,yapıyoz bişiler geçinip gidiyoruz
RoSe YaRD.: eeee orada rahat etcez dediler [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ruh: yok abla yalan dünya işte
RoSe YaRD.:: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
efsane 1907:ruh geleceksen ,önce forum kurallarını oku,saygılı ol vede düzgün hitap et lütfen.ruhsuzluk yapma [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ruh: oouu düşündümde ben gelmesem mi?
efsane 1907: gel gel sana soracaklarım var.
yusuf ilcin: ben hitler'in ruhunu istiyorum.
Hitler'in ruhu: ben gelmem sen benden de nazisin
yusuf ilcin:sen nebiçim hitler ruhusun Türkçe mi konuşuyon sen?
Hitler'in ruhu: sanki sen Almanca çağırdın da
yusuf ilcin: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özbey::ey ruh eğer müsaitsen yani.. gelebilirsen .. diyorum..
ruh: geldim geldim
özbey: ne Getirdin?[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ruh: incik boncuk..
özbey: kime kime
ruh: parası olan herkese (+)
kont:ey ruh! bize geleceksen haber ver?
ruh:evet iş başındayım
kont: fener-cimbom maçı ne olur?
ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özlem 20: Gel ruhcum gel
Ruh:Abla oralar pek tekin görünmüyor gelsem mi?
özlem 20:Yaff sen gel bak sana anatomini anlatıcam sen şimdi ruhsun dimi?
Ruh:Yok abla tipim öyle gösteriyo
özlem 20: Hööyt ruh muh dinlemem döverim hee
Ruh:Çattık yahadi merak ettim söyle de gideyim bak
özlem 20:Ruh biliyo musun senin bi de tuz ruhu versiyonun var
Ruh: Oynamıyorum ben artık ya
özlem 20: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]