[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
"Ofis Çalışması" Aklıma geldikçe karaladım bir şeyler:)
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
"Ofis Çalışması" Aklıma geldikçe karaladım bir şeyler:)
Ellerine Sağlık horgan bunuda çok güzel yapmışsın...
Teşekkür Ettim.Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bence de çok güzel yapmışsın arkadaşım ellerine emeğine sağlık..
ama kapı çok içerde olmuş duvardan önde kapalı olunca duvarla aynı anda olması gerekir bence..
öyle daha hoş dururdu
çok güzel olmuş ellerine SaĞLıK...
Kapı Derken Pencereyi mi kast ettin(Kapı yapmadım çalışmada)Ama pencereyi kast ediyorsan perspective olarak yaptığım için öyle durmasını istedim.Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Değerli Yorumun için teşekkürler.
Teşekkürler _HıZZaL_Alıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
orda duran ney o zaman kapı boyunda da...sağ tarafta duvarda..
Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hı o mu,Şimdi iç mimari çalışmalarda böyle farkı modellemeler yapabiliyoruz iç mimari çalışmaya bir nevi güzellik katsın diye icaben farklı süslemeler yapabiliyoruz:19:
biliyorumda ofis dediğin kapılıı olur :D sen o da da çkarken kapı yokmu :D