[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
''Kim bir yaşantısıyla bir topluma benzerse o toplumdan''Toplumların güzel yönlerini örnek almak gerekli
bu güzel paylaşımın için teşekkürler İbrahim
Rica ederim Araz. Yıllar önce biz Osmanlı'ya özenen batılılara şimdi biz özeniyoruz. Dünya tersine döndü ama kimse farkında değil ve kimse farkında olmak istemiyor. Kendi benliğimizi yitirirsek biz de kayboluruz.
Umarım paylaşımın dikkat çekerAlıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dünyanın dört bir yanından daha önemli bizler millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz kutlamadan ne anladığımız önemli.kendini bilen dini ve milli değerlleri olan zaten kutlamamalı.ama iyi dileklerde bulunmanında küçük hediyeleşmelerinde kimseye zarar vermeyeceğini düşünüyorum.Alıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten konuda eğlencenin tadını kaçıranlar eleştirilmişAlıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dediğiniz gibi tadını kaçıranlar eleştirilmiş doğrudur.ama ülkemizde bukadar sorun varken dışardan örnek verilmesi hakkında yorum yaptım bende.bizler içimizde birlik beraberlikle yeni giren bir yılda huzur sukunet ve iyi dileklerde bulunalım bende buna açılım getirdim.saygılar.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki alkol kullanmıyoruz ve Yılbaşlarında genelde Tombala oynarız..
Tabi şimdi ki zamanda tombalayı bulmakta biraz zorlaştı...
Gavur Bayramı'nı kutlamak nekadar doğru olabilirki.
abime katılıyorum :) en çok tombala :)Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]