Amazing Yanii Şaşırtıcı.
[YOUTUBE]8ShDEEGcV4k[/YOUTUBE]
Printable View
Amazing Yanii Şaşırtıcı.
[YOUTUBE]8ShDEEGcV4k[/YOUTUBE]
şarkıları kadar kendisi de güzel.haha :)
İnna Bu Yıl Harika Müziklere İmza Atmış.EngiN Anlaşılan Seçkin Ve Elit Bir Ekiple Çalıştığı Belli Oluyor.Tabiki De Ortaya Böyle Güzel Müzikler Çıkmış.
Samimiyetimle Söylüyorum Kendisiyle Feysbokta Sohbet Ettim.:)
haha adresini verde bizde bi slm yolluyalım :)
Hot adlı şarkısı daha güzel.......Ama kadın gerçekten de güzel.......Gerçek adı Elana Alexandara.Tanıtımı aşağıda.....
Inna
Gerçek ismi Elena alexandra dır.Youtube ve diğer video paylaşım sitelerinde listeleri alt üst eden şarkıcı inna 16 ekim 1986 da romanyanın mangalia şehrinde doğmuştur.fakat çocukluğu neptun şehrinde geçmiştir.Ovidius Üniversitesi mezunudur.youtubedeki kliplerini 12 milyon'a yakın kişi izlemiştir.kökeni romanya mangalialarındandır.müzik kariyeri Hot adlı albüm ile başlamıştır. daha sonra çıkardığı Love adlı tekli Rusya ve Bulgaristan'da birinci sıraya kadar yükselmiştir.resmi sitesi [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] dir.[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah sevdiine bağışlasın ne diyelim :D
o kadar da cok guzel degil yani
Allah Bana Bağışlasınnn:DAlıntı:
enginvergili Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Memmnuniyetle Feysboktan İnna Yaz Hyranıı OL Selamlarımı İletirsen Ayrıcaaa Memmnun OLurumm..:8:Alıntı:
enginvergili Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siirt e davet etsek gelir mi acaba :p :D