DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIMIZ ZAMANA KADAR EN İYİ BİZİZ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIMIZ ZAMANA KADAR EN İYİ BİZİZ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu tür sitelerin artması siirt için faydalı olacak sık kullanılanlara ekledim şimdilik okadar zamanım yok olan vaktimi ancak buraya ayırıyorum oda günde yarım saat filan gece geç saatlerde gün gelir orayada üye oluruz siirt için yapılan herşey çok degerlidir şimdiden başarılar yolunuz açık olsun
Bu sitenin ilgi görmesi için elimizden geleni yaparız..Bizide bildilendirdiğin için tşkler
BU SİTEDE BİZİM SİTEMİZ SAYILIR.......... :72:
hayırlı olsun Veysel Burak, anladığım kadarıyla ailecek Antep'te kalıyorsunuz ve Antep'te baya bir Siirtli var. Sitede fotoları kendiniz çekiyormuşsunuz. Antep'te olduğun halde bu kadar fotoyu ver bilgiyi nerden aldın? bunu çok merak ettim :64:
Sitenin ömür boyu açık kalması dileğiyle, İlimiz için hayırlı ve de uğurlu olsun :4:
antep'te kalmıyorum okulu bitirip Siirt'e döndüm. ayrıca fotoların çoğu internettten derleme. az bir kısmını kendim çektim.(bir elin parmağını geçmez yani)
Siirtte ise n bir pazar günü buluşmamız da fayda var. Hem senin için hem de bizim için
bu pazar İstanbul'a gitme ihtimalim var eğer gitmezsem görüşmek isterim tabi ben de görüşmek isterim.
ok
gelirsen eğer bana pm ile ulaş
ok gelirsem özel mesaj atarım