-
GELİN SAÇLARI.......
arkadaşlar elimde bazı gelin saçları vardı sizlerle paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
emeğine sağlık bence o gelinler saçsızda olurdu süper kızlar :72:
-
emegıne saglık tşkler arkadasımm
-
sizde saolun arkadaşlar.........
-
-
cok alaturka buunlar ya berbat hayatta böle yaptırmam :53:
-
valla ben en sondakini çq beğendim saol paylamşn için
-
Unutulmaz......
İLK ÜÇ TANE GÜZEL DEİK AMA SONDAKİ BAYA Bİ GÜZEL.......
-
ilk resimdeki saç modeli beğendim abartısız ve güzel
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu ikisi çok hoşuma gitti..
çok tatlılar eleman abiminde dediği gibi onlar saçsızda güzeller ama kadın dediğin her yönüyle güzel olmalı;)
hepside çok hoş beğendiklerim bu ikisi:) teşekkürler emeğine sağlık...