Sevgi istedin verdim daha ne yapacaktım
Şu üç günlük dünyada kölen mi olacaktım
Ellerine sarılır dizlerine kapanıp
Gitme diye yalvarıp avuç mu açacaktım
Ömrümden ömür verdim daha ne yapacaktım
Bizi yaradan varken sana mı tapacaktım
Printable View
gerekirse dizLerine kapanıp. gitme diye yaLvarırız.. bi canımız var onuda veririz..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ToYGaR
kusura bakma..!! ALLAH'ımdan Sonra GeLiyorsun SevgiLi..
Yüregine sagLık abi..
Teşekkürler kardeşim ama yalvarmaya değmez sanırım güle güle yolun açık olsun demek daha doru olur hiç kimsenin ardından gözyaşı dükmem huyumda var huyum kurusun
sen güLe güLe dersin.. ben basımın üstünde götürürüm gidecegi yere.. varsın hic dönmesin.. :) huyum kurusun . sevdim mi baska seviyorum ..Alıntı:
Teşekkürler kardeşim ama yalvarmaya değmez sanırım güle güle yolun açık olsun demek daha doru olur hiç kimsenin ardından gözyaşı dükmem huyumda var huyum kurusun
sanada tskLer abey (:
sen güLe güLe dersin.. ben basımın üstünde götürürüm gidecegi yere.. varsın hic dönmesin.. :) huyum kurusun . sevdim mi baska seviyorum ..
sanada tskLer abey (:[/quote]
-----------
Bir eksiğin var oda zaman, zamanla bu yazdıklarıma hak vereceksin sevmek zor şey
Alıntı:
sen güLe güLe dersin.. ben basımın üstünde götürürüm gidecegi yere.. varsın hic dönmesin.. :) huyum kurusun . sevdim mi baska seviyorum ..
sanada tskLer abey (:
-----------
Bir eksiğin var oda zaman, zamanla bu yazdıklarıma hak vereceksin sevmek zor şey[/quote]
katıLıyorum abi sana.. ama biz unutmak için sevmiyoruz ki.. bir gun geLir. anLamaynLarda anLar bunu.. tskLer :)
Bir kez sevdim ondada mutsuz oldum artık sevmeyeceğim sevmek basit şey değildir eğer insan tek birini seviyorsa ve ölesiye seviyorsa tek hakkı var ikinci bir sevginin bir anlamı kalmıyor ben hakkımı kullandım mutsuzluktan yana , şuan sevgimi sadece çevrem için kullanıyorum siz değerli board kardeşlerine ama öbür türlü sevgiyi unuttum çoktan
heLaL oLsun ne diim.. gercekten iLk ve son diyorsan..dedigin gibi 2. sevginin bi anLamı oLmuyor.. iLk sevdigin gibi.. Sevgine ve Yorumuna saygı duyuyorum abi.. herkesin görüsü aynı oLsaydı ne aLdatmaLar nede deLice sevmeLer oLurdu.. ozaman sevgi die bisi oLmazdı zaten..Alıntı:
Bir kez sevdim ondada mutsuz oldum artık sevmeyeceğim sevmek basit şey değildir eğer insan tek birini seviyorsa ve ölesiye seviyorsa tek hakkı var ikinci bir sevginin bir anlamı kalmıyor ben hakkımı kullandım mutsuzluktan yana , şuan sevgimi sadece çevrem için kullanıyorum siz değerli board kardeşlerine ama öbür türlü sevgiyi unuttum çoktan
sevgi .. deiL beLki.. ama sevgiden daha yüce seyLer hissederiz deger verdikLerimize..
waLLa ben .. yapamıyorum eLimde degiL.. biLmem iradem mi zayıf. iLk inden sonra baskasını onun kadar sevemiyorum. birine askım,seni seviyorum derken biLe vicdan azabı cekiyor gibiyim..ben sevgime sahip cıkamadım. sadık kaLamadım die dövünüyorum.oLmuyor abey..!!
ben sevdigimi nedense karşıLıksız sevmeyi tercih ediyorum.. içtigim sigaranın dinLedigim sarkının tadı oLsun.. sevdigim üzüLmesin die...
-------------Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
heLaL oLsun ne diim.. gercekten iLk ve son diyorsan..dedigin gibi 2. sevginin bi anLamı oLmuyor.. iLk sevdigin gibi.. Sevgine ve Yorumuna saygı duyuyorum abi.. herkesin görüsü aynı oLsaydı ne aLdatmaLar nede deLice sevmeLer oLurdu.. ozaman sevgi die bisi oLmazdı zaten..Alıntı:
sevgi .. deiL beLki.. ama sevgiden daha yüce seyLer hissederiz deger verdikLerimize..
waLLa ben .. yapamıyorum eLimde degiL.. biLmem iradem mi zayıf. iLk inden sonra baskasını onun kadar sevemiyorum. birine askım,seni seviyorum derken biLe vicdan azabı cekiyor gibiyim..ben sevgime sahip cıkamadım. sadık kaLamadım die dövünüyorum.oLmuyor abey..!!
ben sevdigimi nedense karşıLıksız sevmeyi tercih ediyorum.. içtigim sigaranın dinLedigim sarkının tadı oLsun.. sevdigim üzüLmesin die...
Bu irade meselesi ben irademe sahip olabiliyorum tekrar sevmem demiyorum ama sevdiğim veya seveceğim zaman iyice düşünürüm eğer sonu aldatma ve kahır ise hiç bulaşmam
hani diyorum keske.. sevgi konusunda mantıkLı oLabiLsem..severmiyim yoksa sevmezmiyim die düsünebiLsem..ki düsünsem düsünce kapasitem aLabiLirmi eLa gözLeri..ardına bakmadan gidenLeri..bi eLvedayı esirgeyeni.ne yapak be abi.. bizede hayat piyangosundan sevmek..ve seviLmemek cıkmış. kader deyip geceLim mi.. yoksa sonsuzLuga cekiLip isyan mı edeLim..