[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
TOM KÖYÜNDEN FISTIK FABRİKASI
[tt]İKİZBAĞLAR (TOM) KÖYÜ OKULU[/tt]
Şeyh Muhammed Tomani Hz.
Yaklaşık 1.300'lü yıllarda Suudi Arabistan'ın Teymen Kentinde dünyaya gelmiştir. Oradan Mardin İlimze yerleştiği, ardından Siirt İli - Aydınlar İlçesi - ikizbağlar ( Tom ) Köyüne yerleştiği bilinmektedir.
Şeyh Muhahhed Tomani Hz.'nin Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Torunu İmam Hüseyin' in soyundan geldiği, 2 çocuğunun olduğu halk arasında bilinmektedir. Köy adını Şeyh Muhammed Tomani'den almıştır.
HAZIRLAYAN :TOMİ
Güzelll :) İnş. Nasip Olur gitmekk Oralara... :)
Tşşk ederiz... tomi_56 ;) :248:
BU DA KÖYÜN MANZARASI
:11: :9:EMEĞE SAYGI :9: :11:
düzeltilmiştir eLeM@N
Bir Ara gideriz... İnş. :D ;)
Paylaşımın için sağol :218:
hehe bizim köyy elline saglık tomi kardeşş :106:
güzelmiş görmek isterdim
eline sağlık kardeş çok güzel bir iş yapmışsın
[GLOW=orangered]SELAM ELİNE SAĞLIK AMMO TOMİ[/GLOW]
[GLOW=orange]heheh bizim köy helal olsun tomi abe sana bizim köyüde meşhur ettin ya[/GLOW]
Evet Arkadaşlar Bende oraya gitmiştim sanırım 99 yılındaydı Pikniğe gitmiştik okulca Harika Bi yer Piknik için Tafsiye ederim Bu arada Tomi Paylaşım için Tşk.
tom (ikizbaglar) köyüne mi gittiniz orası çok güzel..
:11: :11: :210: :210: :233:
bende aslen tilloluyum
ellerıne kollarına ve gönlüne saglık kardeşim
GÜZEL GÜZEL :46:
Çok Güzel
:106: tomı kardess vala bende ıkızbaglar koyundenım ama senın kım oldunu bılmıom merak ettım açıkcası __ısmok işnıve__ cvp atarsın kardess benı sorarsan ben habesın yegenıyımm nese sen bole yaptıkca bızım koy olmadı siirt daha çook tanınacak valla :228: nese bu sıtede basarılar sana ne dııyeyım baskaaa :3:
şu an manisadayım aslen tomiliyim.bu site sayesinde hem köyümü hemde memleketimin sıcaklığını hissedebiliyorum......tşkler tomi :102: :68:
güzel resimler..
tomilimisin kimdsn kimlerdensin.yani bu site de tomi olması çok güzel oldu
:41: :yes:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dori
şu an manisadayım aslen tomiliyim.bu site sayesinde hem köyümü hemde memleketimin sıcaklığını hissedebiliyorum......tşkler tomi :102: :68:
bu dünyada ne kadar çok TOMİ'li varmış da habarımız yokmuş :218:
özledim siirti özledim memlekitim özledim köyümü
qüseL resimLer payLasım ıcın tskLer...:):)
ya bu TİLLO nun her yeri güzel.en fazla fıstık ta o ilçemizde yetişiyor.inşallah bu sene mahsül iyi olur
Siirt Fıstık Krallığı
İkizbağlar veya yöresel adıyla TOM köyü Siirt'in fıstık ihtiyacını karşılayan önemli köylerimizden.
Dallas'ta petrol kralları varsa, Siirt'tmizde de TOM Fıstık Krallarımız var :)
-----------
Bu sene ürün bol olursa, fiyatlar ucuzlar ve bol tanıtım yapma fırsatını buluruz.