[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=limegreen]logo-banner paylaşımlarım devam edecek...Bu yarışmada bende varım![/GLOW]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=limegreen]logo-banner paylaşımlarım devam edecek...Bu yarışmada bende varım![/GLOW]
[GLOW=limegreen]To Be Continued...(Devam edecek...)[/GLOW]
[GLOW=red] :8: :259: :5:[/GLOW]
gercekten hepsi birbirinden güzel tskler
[GLOW=limegreen]Eğer flash logo oluyorsa bir tane yaptım ne olur bakın bana fikirlerinizi söyleyin :18:[/GLOW]
[GLOW=red][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/GLOW]
karedeş güzel birşeyler yapya çalışmıssın eline sağlık devamını bekleriz...
[GLOW=red]benim logo tasarımlarım devam edecek[/GLOW]
[GLOW=limegreen]buda bir tane flash logo[/GLOW]
[GLOW=deeppink][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/GLOW]
nasıl olmuş arkadaşlar? :227:
vedo güzel bannerler ama sencede hep aynı değillermi biraz daha farklı şeyler yapmaya çalış bence eleştiri değil öneri okiş kardeş
abe kusura bakma bişey anlamdım ama genede tşkler
neyi anlamadın kardeş ben yardımcı olayım sana
wallah neyi anlamadın ben de anlamadım anlamadığın neyse söylede anlatalım...
bunlarda başka siteler için yaptığım bannerlar... :47:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bunlar nasıl olmuş?Fikrinizi söyleyin... :17:
biraz daha geliştirebilir ve çeşitlendirebilirsen iyi gidiyor.
eline sağlık.devamını bekleriz bu arada şimdilik 10 üzerinden 7 :233:
bu benim görüşüm hevesini kırmasın olur mu?
yorumlarınız için teşekkürler... :275:
vedoo her zaman ki gibi döktürüyorsun böyle devam et kardeş :108:
:108: başarılarını takdir ediyorum
bu yaşta bu hünerler varken senden sakın işin peşini bırakma
geleceğin parlak
hepsi birbirinden güzel olmuş vedoo tebrikler :1: :4:
[GLOW=red]herkese çok çok teşekkür ederim.... :247:[/GLOW]
paylaşımlar için saol vedoo..!!
çok güzel olmuş kardeş eline sağlık ..
ii bende yakında öğrenirim bu türlü çalışmaları.çok hoş olmuş :2:
gerçekten çok harika olmuşlar emeklerinize ve yüreklerinize sağlık
GüzeLLer Emeğine SağLık Ama Göz aLıcı GeLmedi Bana ...:)
cok güsel emeğine sağlık daha iyisinide yapabilirsin