[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
izmir çok güzel bir şehir bence görmeyenler için söylüyorum gidip insanın dönmemesi geliyor içinden o kadar güzeldir izmir resimler için teşşekkür dolunay çok güzeller...
resimleri çok güzel seçmişsin tşk.ler...
Buraları izmiren en güzel yerleridir ahh canım izmirim izmir çok güseldir görmeenlere duyurulur ben izmirde oturuyorum kimsei izmir kadar sevmedim tam bir izmir aşııyım herşeiyle güsel İZMİRİm fotoları çok güsel seçmişsn ayrıca....daha ne güsellkler varr burda...
İzmir'i herkes övüyor zaten
bende içinden geçtim, otogarını bilirim sadece, kocaman bir otogarı var, Eskişehir otogarına çok benziyordu.
Kısmet olurda bir gün sırf kordon boyunda bir akşam üstü yürümek için geleceğim taaaa oralara
İzmir denince akla güzel kızlar geliyo birazda güsel kızlar koysaydın süper olacaktı.Şaka bi yana İzmir çok güsel bir şehir Emeğine Sağlık
cok gıtmek ıstedıgım bı yer süper bı ıl herkesın grmesını tavsıye edrım
Egenin incisi canım izmirim
Gözmü değdi balçıklara belendin
Denizinle insanınla nede güzeldin
Egenin incisi canım İzmirim
Suların yükselmiş sellerin coşmuş . :105: :105:
gitmek ksımet olmadı ama o kadar güzel oldugunu bilmiyordum
siirt kadar güsel olmasada güseldir..!! :10:
çok şahane görüntüler valla eline sağlık..muhteşem deniz kıyısı
cok güzel bi şehrimiz paylaşımın için saol... ve ben siirtimi izmire degiştirmem....ne kadar zimir güzel olsa siirt daha güzel... :19:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : s1mqe
Buraları izmiren en güzel yerleridir ahh canım izmirim izmir çok güseldir görmeenlere duyurulur ben izmirde oturuyorum kimsei izmir kadar sevmedim tam bir izmir aşııyım herşeiyle güsel İZMİRİm fotoları çok güsel seçmişsn ayrıca....daha ne güsellkler varr burda...
Doğru izmir güzel umarım birgün bize nasip olurda oraya geliriz
Çok güzel bir şehir İzmir...
Ama yanlıs değilsem 2. fotograf İstanbul Fatih...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : **DoLuN@Y**
ya siirt te çok bensiyor ama cakmak mah si yok :232:
arkadaşlar ben manisada kalıyom şu anda,izmire de sürekli gidip gelirim,ama size bir sır vereyimmi siirtimin temiz insanını ve her taşını 10 tane izmire değişmem...yanlış anlamayın izmirin enfes güzelliğini inkar etmiyorum ama ne bilim siirti daha çok seviyorum...anlaşılan bülbül misaliyim ben:) yinede ellerine sağlık paylaşım için :102:
dori kardeş duygulandırdın bizi valla. sana olan sevgim bir kat kat daha artmış bulunmakta.
kanım ısındı mutlaka bir gün özlem duyduğunuz siirtimize misafir olarak 1 veya 2 hafatlık bir tatil için bekleriz.
başımızın üstünde yerin var.
bende acemi birliğimi manisa doğu kışlasında yaptım.
izmiri de gördüm. şehir olarak güzel ama bazı insanları var kidediğin gibi işte.
izmirde arkadaşlarla öğle yediğimiz bir restornt sahibi bize aynen şöyle dedi: "izmir'in kızlarına ve havasına güven olmaz."