[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/
[BLINK]güzel şehir her taraf yemyeşill
bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için sağol[/BLINK]
O görünenden daha da yeşildir ve daha güzeldir memleketim.Teşekkürler paylaşım için :71:
eee Kimin memleketiii :71:
karadenizi herzaman gezmek istemişimdir heryer yemyeşil rohan ustat bir günde karadenize bi etkimlik yapalım yaf bu eşsiz güzellği hiç bi yerde bulamayız :D
valla ne yalan söyliyeyim
türkiyede gitmek istediğim gidemediğim hep yolumun ters düştüğü 3. il
bir gün nasip olur umarım ...
Allahın İzni İle Belki Sİiirtliler Board Olarak gittik :54: :51:
Çok güzel olur vallahii.Kardeş site buluşması yaparız::) Eminim ki pişman olmayacaksınız.Ben bir ara buraya eklemeler yapıyım da heveslendireyim sizi biraz daha :219:
hehe hBize Uyar Valla :D eee Nede Olsa KARADENİZLİ olduk ehhee :D
oldu olası karadenize sempati duymuşumdur
zamanım olursa gitmek isterim
Karadeniz cok guzel 5 senedir yasıyorum Karadenizde cok hoş bi havası var tabikide doğal ortam super Trabzonada cok kere gittim güzel bi şehir ama halkı sert ısınamadım pek...
Hayranım bu şehire
Memleketine hayran olmayan birini gösterir misin abi :)
Özledik seni valla. Almanya nasıl? Herşey yolun damı abicim.
Karadenize kısmet olmadı gitmek ama Dernekleştir dernekleşmez ilk oraya gideceğiz.
İzmir'e kadar da uzandık, gittik geldik ama Trabzon hayalden de öte.
Buda Benden Hiç biryerde yok İşte buda Bizim Farkımız...
Burasıda Uzun Göl Trabzono Gİdecek Olursanız Uğramanızı İsterim Manastırada...:)
Bu Resimler İlk Kez yayınlanıyor Oda [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Farkımız...:)
trabzon yeşili ile meşhur güzel şehirlerimizden biridir gitmek istediğim yerlerden biridir
Bu Tatilde Ordaydım Çok GÜzel bir yer gitmenizi Tavsiye ederim Gerçekten Çok Harika Bir yer... TEşekürler Nihat.... ;)
Alıntı:
Serdar-56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rica ederim Serdar :) OKul Gezisinde Birlikte Gİdecektik Ama Kısmet Olmadı...:)...
Saygılarımla KAnKa;)
ben bu sene gittim harika bi yer tavsiyee ederim gidin görün.....
Abine ne getirdin hiçbirşey değil mi?
Sen umreye de gittin geldin yine bişi getirmedin..
Ben giderim trabzona artık.... ne istesem alırım..
çok güzel yerler allah izin verirse bir gün bir karadeniz turu yapacam...
nihat bu fotoğrafın aynısı var bende. açılar tam tamına aynı deil ama bizzat ben çektim:):DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ilk sayfadaki resimler eski resimler olmalı. uzun göl, sümela manastırı, ayasofya müzesi, boz tepe hey gidi hey. özledim trabzonu bee:(
abicim seni görsem hediyeni verecemde göremiyorum....Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok GÜzel Bir yer Trabzon :) İBrahim çok özlemişsin :) Oraları :DAlıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt çok özledim..:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]