ARKADAŞAR ÖDEV VE TEZLERİNİZE BULMADA YARDIMCI OLMAMIZI İSTER İSENİZ BURAYA BİLDİRMENİZ YETERLİ EGER ELİMİZDE GELENİ BİRŞEY OLUR İSE MUTLULUK VE ZEVKLE YARDIM EDERİZ...
Printable View
ARKADAŞAR ÖDEV VE TEZLERİNİZE BULMADA YARDIMCI OLMAMIZI İSTER İSENİZ BURAYA BİLDİRMENİZ YETERLİ EGER ELİMİZDE GELENİ BİRŞEY OLUR İSE MUTLULUK VE ZEVKLE YARDIM EDERİZ...
valla bana kalırsa hapı yuttun. Bir ton öğrenci var. hangi birine bulacan merak ediyorum. :238:
:51: Ablam Bu İşin Çaresine baqar Abii :D MErak Etme :228: :19:
:237: hadi bakalım hayırlı olsun
öğrenciler yakında sunmaya başlarlar :8:
Onlar yardım istemeyi bilirse bizde seve seve yardım etmeyi biliriz sayın admin kardeş...
:66: Haklısın Valla Ablamm :) :71: :248:
merak etmeyin arkadaşlar gerektiği zaman size yardımda bulunup elimden gelen yapacam. :68:
duyarlı bir yaklaşım hayat vot 56 hocamda destek vereceğini belirtmiş
bence bu işin üstesinden gelebilirsiniz ama üyelerimizinde sizin vaktinizi boşa değilde gerçekten işlerine yarayacak ve birşeyler ögrenecekleri konularla meşgul ederlerse hem verim artacak hemde burası küçük ve güzel bi arşive dönecek şimdiden ileride yapacağınız güzellikler adına teşekkürler ...
iyi geceler bugun bi öğrenci benden türkiyede hayvancılık konulu bir dönem ödevi istedi.ama bulamadım bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz?
tamam ben o konuya bakacam yarın öğretmen arkadaşlarıma söyleyecem bi çaresine baktıracaz. ama öğrenci kaçıncı sınıfta onu bileyim onunseviyesine uygun bir şey bulalım daha iyi olur
lise 3
bendimde dönem ödevime yardımcı olurmusuzzzz :71:
MC RAPOR BUYRUN İSTEDİĞİNİZ ÖDEV SANIRIM LİSE 3 ÖGRENCİSİ İÇİN YETERLİ OLUR...SAYGILARLA...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
esmer_gitarist senin ödevin nedir ...
sayfada hata var diyor bidaha upload edebilirmisn?
Mc_RaPoR buyrun düzeltilmiştir alabilirsiniz hayırlı günler...Aksaklık için kusura bakmayınız...
arkadaşın verdiği sitede bulamassanız birey dershanesine uğrayıp volkan hocayı görmek istiyorum deyin onlar bana ulaşır ve ben size yardımcı olurum
Link Çalışıyor Sorun Yok...:)
hayat Ablacım Saol wot Abii :) sende Saoll :) Ben Gelsem olmaz mı BİREY DERSHANESİ ne ? :D
sana giriş izni yok
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : VoT56
sana giriş izni yok
Neden Abii SAÇIM UZUN :60: Dİe mi ? :38: :6:
Sen Bana ver dönem ödevini :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
bendimde dönem ödevime yardımcı olurmusuzzzz :71:
:221:
son nefes sana da giriş izni yok zaten birinizle baş edemezken iki kişi oldunuz ama siz bi gelin gerisi önemli değil...
Tamam Abe :) Özür Dilerim :59:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : VoT56
:221:
son nefes sana da giriş izni yok zaten birinizle baş edemezken iki kişi oldunuz ama siz bi gelin gerisi önemli değil...
O verdiğim link site adresi değil ödevin ta kendisidir....umarın yeterli olur olmaz ise buraya bildirmeniz yeterli...
ARKADAŞLAR ÖDEVLERİNİZ OLDUMU BURAYA KONU İSMİ VE ACİLİYET DERECESİNİ YAZAR İSENİZ SEVE SEVE YARDIMCI OLURUZ...YANI YARDIMCI OLURMUSUNUZ DİE SORMAYA GEREK YOK ZATEN SİZE YARDIMCI OLMAK İÇİN BU BÖLÜM AÇILDI...
(UGUR BURA SOHBET YERİMİ ABLAM .( )
Ben araştırdım ama bulamadım....Acil lazım.Bulabilirseniz Çok Sewinirim...
Çuvallayan İttifak adlı kitabın özeti............. :242:
hayat teşekür ederim yardımın için.... RaP konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bana başvurabilirsiniz........
WİRTUALİST RECORDZ
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
Ben araştırdım ama bulamadım....Acil lazım.Bulabilirseniz Çok Sewinirim...
Çuvallayan İttifak adlı kitabın özeti............. :242:
bana biraz müsade et araştırayım candy en kısa zamanda sana olumlu yada olumsuz dönerim... birde yazarı sölersen burda yazmamışsın ama ...
hayat abla banada sodom ve gomore kitabının özetini bulabirmisin.tşk ler.
tomi kitabın ismini ve yazarı tam olarak söler isen yardımcı olmaya çalışırım...
kitabın ismi "sodom ve gomore" yazarını bilmiyorum..
tamam bakayın en kısa sürede dönerim ben sana
tomi56 ve candy5 kardeş kusuruma bakmayın kitap özetlerini ancak bir yerde bulabildim ordada ücretli üyelik istiyor o yüzden sonuç alamadım....
ödevlerinz bulunamamıştır...
çok teşşekür ederim yardımcı olduğun için sorun değil bende alırım kitabı elimle yazarım.. :56: :59: :56: :59: :56:
keşke elimden birşey gelse ama inan bir yerde buldum orayada üye olmak baya hengameli ...kusura bakma olurmu...
:222: benim ödevime yardımcı olabilecekmisiniz :246:
EGER BANA KONUYU SÖER İSEN TABİKİ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAGIM...
ANKARA DÖNEMİ VE FETRET DEVRİ..
ablam fetret devri tamam da ankara dönemi biraz açarmısın onu tam olarak nasıl yanı...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buyur esmer_gitarist ödevin kardeş istediklerin burda var fazlaca birkaç yerden verdim hangisini istersen onu kullanırsın...
:108: SAĞOL ABLACIM :=)