Özenle Tokatlanası Erkekler Serisi No:1
:104: Evet güzin ablanız yani esmer_gitaristiniz yeni bi kitabıyla ay pardon seriyle karşınızda :)
Serimizin ilk topicinde dünyanın merkezi tarzı erkeklerimizi inceliyoruz: Bu erkeklerimizin en sık kullandığı cümle "Abi kızlar bana hasta yaaaaa" olmakla beraber, hastalığın sözlük anlamını aşmış olan bu kardeşimizin kendisi apayrı bir hastadır, ancak farkına varamamaktadır, acilen tokatlanıp doktora götürülmesi gerekmektedir. Bununla da yetinilmeyip mhp ilçe binasının önüne atıp dilinizi yanlış kullandı kültürünüze hakaret etti denilmek suretiyle linç ettirilmesi de caizdir. Yazıktır o da insandır ama olsundur haketmiştir Ayrıca linç son günlerde modadır, modayı takip etmek gerekmektedir.
Bu erkeklerimizin diğer özellikleri şunlardır: Zannederler ki ceplerindeki para,zekaları ve yetenekleriyle doğru orantılıdır;ancak unuturlar ki burası türkiyedir,işler ters gitmektedir.
Umufak bir dairenin yarı çapı bile edemeyecek bir çevreye sahiptirler, etraflarında pervane olan para ve alış veriş manyağı kadınlar da bu kesime dahildir ancak küçük beyimiz hala hatun kişiler kendisine 'hasta olmakta' zannındadır.Ve bu da yetmezmiş gibi bütün kadınları bu miniminnacık bir ufacık fıçıcık çevre dahilindeki kadınlar gibi düşünümekte, ancak beş parmağın beşinin de bir olmayacağını unutmaktadır.
Dur bak iki kaş göz yapıp nasıl kandıracam şu kızı diye ortaya atılırlar, fakat avuçlarına yalayınca kanım kaynamadı derler(bir güzel kıvırırlar), bu özellikleriyle asenaya ders de verebilirler; böylesine de yeteneklidirler Bu tipleri gördüğünüzde zenneliğin tarih olduğunu, zennelik tarih olmasa bile fatih üreğin kendilerine bu şansı tanımayacağını özenle anlatabilirsiniz olmadı karşılarını geçip kah kah gülerek tuz limon da ister misin diyebilirsiniz
Bu seriye dahil erkekler karşınıza çıktığında tokatlamak, yetmeyip de afişe etmek, burda bizimle paylaşmak en doğal hakkınız ve birincil vatandaşlık görevinizdir
1: Malzemem bol ancak hepsini bu topicte harcamak istemiyorum serilerin diğer topiclerini bekleyin
2: Özenle Tırmaladığımız kızların topiclerinde laf yarıştıranlar sizden bu topicte te aynı özveri ve enerjiyi bekliyorum
3: Yanlış anlamayın kimseyi kastedmiyorum!
VE ERKEKLER SİZE SESLENİYORUM SİZDE ÖZENLE TOKATLANASI KIZLAR SERİSİ AÇMAYI DENESENİZE :71:
Selam: Özenle Tokatlanası Erkekler Serisi No:1
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
:104: Evet güzin ablanız yani esmer_gitaristiniz yeni bi kitabıyla ay pardon seriyle karşınızda :)
Bununla da yetinilmeyip mhp ilçe binasının önüne atıp dilinizi yanlış kullandı kültürünüze hakaret etti denilmek suretiyle linç ettirilmesi de caizdir.
:11: :11: Aslında fena fikir değil bırakacan ********* önüne...Zavallıyı haşat ederler
Site kurallarında siyasi parti tartışmalarının yasak olduğu zaten yazıyor.
Buna meydan vermemek içinde biraz daha dikkat edelim.
Edit/Serap
KADINLAR EN ÇOK NEYDEN HOŞLANIR
en büyük erkekler çünkü onlar çok :) ben her gün bir tane götürüyordum antalyada ):):)::) şuan yalovadayım bir yaz gelsin bol bol resim çekerim kızlar la yollarım hehehehe
alkışşş alkışş :1:
KADINLAR EN ÇOK NEYDEN HOŞLANIR
sevgilisinin ona seni seviom demesinden %58,.. (228)
espiriden %15,.. (61)
osurmak %11,.. (46)
çiçekten %3,.. (13)
pırt yapmaktan %3,.. (12)
erkeklerin geğirmesinden %2,.. (10)
kediden %1,.. (7)
tom cruise en %1,.. (6)
pirte bitten %1,.. (4)
piret pitten %1,.. (4)
Toplam Oy : 391 Anketi Yapan: romantikserseri