Ewet arkadaşlar şimdiye kadar youtube neden yoktuk diye üzülmeyin çünkü artık varızz... Ben başlangıcı yapıp 1.yıldönümündeki bi video yu attım Hayırlı uğurlu olsun devamıda gelecek
:260: :261:
[Youtube]N9LBP9_NacM[/Youtube]
Printable View
Ewet arkadaşlar şimdiye kadar youtube neden yoktuk diye üzülmeyin çünkü artık varızz... Ben başlangıcı yapıp 1.yıldönümündeki bi video yu attım Hayırlı uğurlu olsun devamıda gelecek
:260: :261:
[Youtube]N9LBP9_NacM[/Youtube]
kızma hacı kardeş ama keşke daha iyi bişey yollasıydın siirtliler boardı tanıtmak için bu fazla iyi değildi.
Kardeş neden kızayımki daha bu başlangıç..Siirtliler-board daima herşeyin en iyisine,en güzeline layık...Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler...Daha güzel şeylerde atacaz sen merak etme
ellerine sağlık haci siirtliler-board adına bi ilk i daha başarmışsın tşk siirtliler-boardla daha çok ilkleri başaracaz hep billikte
ben bunu çoktan düşünüorum ama
daha zamanı gelmemişti
ve üzügünüm Türk Telekom Youtube'ye türkiyeden giriş çıkışları kapattı.
Mahkeme Kararıyla Bu siteye Giremiyoruz.
Sağlık olsun :(
artık bir anlam ifade etmiyor bu :7:
Off Zamanımıydıı ? :S
birilerinin yapmış olduğu alçaklığı tüm siteye mal etmek hata bence
bildiğim kadarıyla uyarılmış ve malum çirkin ve hakaret içeren video kaldırılmış
bilemiyorum sitenin hatasımı sunulan tüm videoları kontrol etme gibi bir güçleri varmı eyer varsa sitenin engellenmesi iyi olmuş ha eyer yoksa siteye haksızlık olmuş bence düzelir yakında
düzelmese de pikniktüp var onla idare ederiz %100 türk
dün kapanan ve bugün tekrar açılan youtube'ye eklediğin bu eşsiz paylaşım için sana sitemiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
yuotube dönmüş teşekkürler hacı izledim daha iyilerini
sunmak dileğiyle :1:
güzel olmuş eline sağlık..
elleirne saglık hacı ...
elline yüreğine sağlık haci
ellerine ve emeğine sağlık...bu site hakkettiği yeri bir gün bulacak...nice güzel çalışmalara
attığımız her adımdan yaptığımız en ufak bir işten dahi adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz.
çünkü biz bir aileyiz. çünkü biz siirtliler-board'ız
güzel video.. :yes: