[schild]doğum günün kutlu olsun nice yıllara amcaoğlu :4:[/schild]
Printable View
[schild]doğum günün kutlu olsun nice yıllara amcaoğlu :4:[/schild]
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DOSTUM NİCE YILLARA :4: :3: :1:
Doğum günlerin kutlu olsun BIRİNDARIM:11: :11: en güzeli Yusuf doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun yusuf iyiki aramızdasın nice yıllara :4:
MUTLU YILLAR DİLERİM
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nice Yıllara BIRİNDARIM
:4: :4: :4:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(Daha da ister misin :18:)
NİCE YILLARA...BIRİNDARIM...
vay be bir yıl önce açılmış konu
ben sabah fırsat bulup açamadım ama Zararın neresinden dönülürse kârdır diyerek sevdiğimiz saydığımız değerli dostumuz eski polisimiz Birindarımın doğum gününü unutmadığımızı ve nice yıllara sağlık mutluluk dilediğimizi belirtmek isteriz.
İYİKİ DOĞDUN
Tu Her Hebi :28:
28.12.2005 28.12.2006:259: :259: :259:[GLOW=crimson]TÜM DOĞUM GÜNLERİN KUTLU OLSUN
BİRİNDARIM
MUTLU VE MESUT OL[/GLOW]
:1:doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu günlere
emmi oğlu doğum günün kutlu olsun
Dogum Gunun Kutlu Olsun ...Yeni Yaşında Saglık Mutluluk-Huzur Ve Başarı Dilerim...Nice Yıllara Kardeş
iyiki warsın dostum nice mutlu yüzyıllara :233:
doğum günün kutlı olsun brindarım abe nice mutlu senelere
ALLAH Razı olsun Arkadaşlar ...