yamyamlar uçağa ne der?
Printable View
yamyamlar uçağa ne der?
[HIDE]Insan konservesi. [/HIDE]
hehehehe insan konservesi :51:
bilemediniz...
:26: :17:
at arabası :)) :106:
ucu ucu derler :267:
doğrusunu alalım o zaman merak ettim :43:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : adıyaman
bilemediniz...
kuş:D
2 güzel cevap gelmiş
1 - insan konservesi
2 - kuş
acaba nedir? bende çok merak ettim doğrusu :D yamyamın biri kuyuya taş atmış, Siirtliler Board çıkaramamış demesinler de :D
doğru cevap leylek.
bu aşağıdaki cümle rohan'a ait.
yamyamın biri kuyuya taş atmış, Siirtliler Board çıkaramamış demesinler de
sayın rohan, siz aşağıda yazdığınız bu cümle ile neyi ifade etmek istiyorsunuz bilmek istiyorum. hemen cevabını bekliyorum.
ama yamyam oldukları için insanları besin olarak görmeleri lazım.
yani konserve olmalı bence :43:
serap kardeş, sorunun cevabının leylek olduğunu çok iyi biliyorum. ancak sende o düğşüncende kendi açında haklı olabilirsin dolayısıyla saygı duyuyorum ama dediğim gibi gerçek cevap leylek.
ancak rohanın telaffuz ettiğiğ o cümleye çok gücendim dolayısıyla lütfen yanlış anladığımı ispatlamasa...
benim ki doğru işte leylekde birkuş türü :262:
tam olmasada cevabın biraz doğru vedoo.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : adıyaman
doğru cevap leylek.
bu aşağıdaki cümle rohan'a ait.
yamyamın biri kuyuya taş atmış, Siirtliler Board çıkaramamış demesinler de
sayın rohan, siz aşağıda yazdığınız bu cümle ile neyi ifade etmek istiyorsunuz bilmek istiyorum. hemen cevabını bekliyorum.
benim kullandığım cümlede yamyamdan kastım, senin soruda kullandığın yamyam. Aklına başka bişi gelmesin. :210:
tamam kardeş şimdi anlaşıldı. ama doğrusu bu cevabı yazmasaydın yanlış anlaşmalara bilesinki zemin hazırlanmış gibiydi. bence yinede hani derlerye "bin düşün bir konuş" onun için yazarkende iyi düşünüp ona göre yazmakta fayda var diye düşünüyorum.
eline salık sper olmus beyendim