AriFaNe
Printable View
AriFaNe
Vay Karrdesiiim Süpersin vaLLa stiL cok yakısmıss ;)
hı hı (: ama ben hep görüordum seni dostum bee
cafe me takılıordun ama bu fotoyu nerde çekmişsin ? arabanın plakasına dikkat pLss :211:
Neyse BaşarıLar diLerim kardeşimm :1:
hangi cafeye takılıyodum hatırlayamadım okulun onunde cektim :):)
yaa neyse boşwer başka zaman hatırlatırım.. :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
hangi cafeye takılıyodum hatırlayamadım okulun onunde cektim :):)
okuL' unun Önü mü yaa pLaka yabancı oLdugu için Ben Şey dedim bakarmısın AAA diye görünüor da ?
bildigim kadarıyla FaküLTe de okuorsun ? daha fazlasını hatırlamıyorum..
yok serci orda okumuyom ben gurcistanda okuyorum plakada buranın plakası
OOO arif abem süpersin :259:
Hakooo :)) saoL canım bu arada bende Avril Lavigne hastasıyım fotografları super seninde fotolara baktım güzeL çıkmış :)))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
OOO arif abem süpersin :259:
İlk foto'daki uzak bir ülkenin küçük bir kareden fırlamış resim 2.resim ise koyu bir fenerbahçeli o zaman Fb kiminle oynuyordu ve maçın analizinin yapsaydınız keşke :D
Gelelim sana(sosyolojik vakka'ya) yüzünü saklayıp paparazzilerden kaçınıp atlatmaya mı çalışıyorsun?:D
Bakışlar sanki çabuk foto'yu çekte şu melet şehirden gidelim ifadesi yüzüne sinmiş.... :223:
Ama trübindeki duruş ve pozisyonun bu maçı alacaz gibi görünüyor
neyse bu kadar şamatalık yeter tek kelimeyle carizmanın önde gidenisin :1:
Cyber kardeş saol evet valla burdan cok sıkılıyorum ve fotoda sıkıntılı bi anımda cekilmişti iyi yakalamışsın 2. fotodaki tahmininde tuttu Alexin muhtesem roveşeta golunu attıgı ve 5-2 kazandıgımız Samsun maçıydı (ki gittiğim bütün maçları kazandık ) güzel yorumların için teşekkurler
çok karizmatiksin dostum
yuzun gibi bahtın da AK - PAK olsun
Tesekkur ederim senin güzelliğin :)
güzel resımler kardes basarılar :248:
eee sende fenerbahçelisinnnnn, bir fenerliye oy vermemek olmaz simdi.
ama topu topu bir oy hakkım var yaw
iyice zor olacak bu.
başarılar dilerim... :1: :259:
Tesekkurler oy vermiş kadar oldun cok klişe bi laf olcak ama cidden sırf fotografları paylaşmak istediğim için koydum sonradan farkettim uye fotografları bölümünü ama geç oldu:):) Tekrardan tesekkur...
iiyi bu sayede ben de tanımış oldum ekranın ardındaki kişiyi.
Rica ederim tekrar başarılar.Günaydın bu arada :48: :48:
İnsallah bizde bigun ekran arkadasındaki kişiyi tanıyabiliriz senin fotolarda bişi yok :) sadece konu açmıssın yada ben goremedim
arkasıyla ardı karısımı bi kelimeydi :):) arkadası:):)
hehehehehh zaman aşımına uğradı ben de sildim.
sen geç kalmışsın, bir yıl önce vardı resim. ama rohan yarısmanın sonuçları için bizim yaşlanmamızı bekliyor :70: :70:
bencede biraz karıstı ortalık yani geç kalındı:) ya biraz alaksız olcak ama bişi sorcam chat sayfası olmadıgı için soramıyorum özel msj da atmaktan yana değlim yemek tarifleri bolumunde begendiğin yemek oldumu yapmayı deniyomusun çok merak ettim yada bu tarifler adrese gidiyomu ben yapmadan yazmıyorum en kolay yemekleri seciyorum ama tıklanmıyo bile :p
[GLOW=skyblue]KaKaOSuZ_CHiCoLaTe Kardesim Başarılar Dilerim. Gerçekten İdaalimsin :19:
Oyu'm Da Senindir.
Kesin 1.olurusun..
basarıların devamını Dılerım[/GLOW]
güzel fotolar yakıyoo
bir kaç yerde yazdım gerçi, tekrardan yazayım:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
hehehehehh zaman aşımına uğradı ben de sildim.
sen geç kalmışsın, bir yıl önce vardı resim. ama rohan yarısmanın sonuçları için bizim yaşlanmamızı bekliyor :70: :70:
tüm yarışmalar 1 Ağustos 2007 yani sitemizin 2. yıl kutlamasında sonuçlanacaktır.
Başarılar....
başarılar dilerim;) :105:
başarılar..
Tesekkür ederim arkadaslar 1 Agustos'ta Siirt'te olcam inş. yarısma sonucunu ve gecen sene uzaktan seyrettiğim ve cok begendiğim programın daha güzelini merakla bekliyorum... Herkese bol şans
bbasrılar dılerım kardesım
fenerlsın demek helall olsun sanaa :1:
kanki seninle iftihar ediyorum arif hoca çok önemli şahsiyetli bir arkadaşımızdır resimler çok iyi makine kaliteliymiş güzel çekmiş :)
Hı hı zaten olay makinede bitiyo :):)
Bi kere fbLi olman sana asla ve asla oy vermeyecegim anlamına geliyor.Sonra zaten pekte karizma falan degilsin.Bence resimlerini sil
Git beee daha avatarın bile yok hahaha :244: :221:
neyse
Eleştiriye açık olsan oyum senindir :262:
Senin ne güzel sözüne nede eleştirine ihtiyacım var işine baq...
arifkardes rakıpsın emmeee ? ne desemkı
basarılaRR :22: :37:
Ne rakibi yaf şakamı yapıyosun :):) saol kardesim... ;)
DagILInnnn uLeynnnn kanKa yaKIoSun ortaLıgı karızmatik jÖn :) basarILar sanada koymasaydın fotoları sonra bahtımız kapanır :)
YARISMAYA girmemısmısın kardes ordan rakıp iştee anladın sen onu:)
:211: Siirtin en karizmatik DJ nin karsısına foto koyma cürretini gostermeyiz maksat paylasım :p
Yarısmayanlar arsındaki yarıs evet ordada iddialı değilim seni gordum RaMyCHiK iddiamı kalır adamda :p