:93: :244:
Printable View
:93: :244:
Denizli'ye de deniz getirirsen veririm bir oy sana Bülent :248:
:51: tamam
ooooooo kanki süpersin ya derece sensinn :29:
yok yaa kanki öle hemşerilerimize tanıtıorum kendimi :) :211:
:45: tabi hemşerilerine tanıt kendini gerekio dimi bende mi tanıtsam ne dersn kanki :42:
Kanki öle bişi yaparsan ilk olursun ilkler özel ve güzeldir :) :5:
ben i,lk olmasam özel ve güselim :105: :8:
Büyüksünnnnnnnnnnnnn :4:
:42:
:218: Karizma Fotolar sunmuşun Bülent dostum.
Çok yakın dostuz ama bakalım sende beni tanıyabilecek misin :D
Yarışmanın sonuçlanmasına çok az kaldı. 1 yıldır baya resim sunuldu. Bu kadar resimler arasından birinci çıkarmak baya güç olacak bizler için. :219:
Foton yokmu rohancım? :54:
oyumuu kendimemei versem nee :18:
başarılar:D
Fotograflar güzeL basarıLar... Bi fotoda a uzun zamandır görmediğim bi arkadas vardı gordugum iyi oldu ismini vermek ne kadar dogru olur bilmem U... ilk harfini yazdım :):) Tekrar basarıLar
Konuya baktığımda seçimlerle ilgili bişey mi var dedim ; :D
Hayırdır inşallah dedim ve başlığa tıkladım ve ne göreyim bizim userlerden biri dikkat çeksin diye böyle başlık atmış helal :1: kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :257:
Foto'daki cüretkar pozların(yanlış anlaşılmasın) manken havasında inşallah yakışıklı olduğun kadar kısmetinde güzel olur. :223:
ma şimdi burda yanlış yaptın heval nargile içisen bize ğaber vermisin :206:
2. foton otantik bir kafede webcam'le çekilmiş en güzel bu fotolardan o sanırım bana göre :238:
neyse başarılar dilerim :216:
basarıLar bulent kardes
HERŞEY ORTADA BAŞARILAR DİYCEK BİŞEY YOK :4: :33:
tşkler arkadaşlar...
Yusuf amma konusuon aga yaa :42:
Rohan abi bence BüLent bu yarısma icin, dereceye giriLmesi gerekenLerden biri .
YaLnız bisey sorcam .
dereceye girenLeri YöneticLermi seciyor, yoksa anket yapıp üyeLermi sececek ? :48:
:8:
Tamam Jiyan :p :107:
:yes: :60: :19:
basarılar kardes karızma cıkmıssın ama bu yarısmanınsadece 1 TANE BIRINCISI SECILECEK:)
Vavv Karizmalar dolmuş burasıı... Tebrikler ne diyimm Şaşırdımm :14:
tşkler... :5:
tamam herşey yerinde kızlar çok sırnaşıyomu bence sırnaşmıyor çünkü cok sımarıkmı bluyolar acaba senı bılmem sorsana kendıne :106:
Tamam :DanLaştık oyum Sana Kazanırsan Sözünde Durup Deniz qetirecen qetirmesen:D :69: :240:
Getirecez dediysek getirecez denizimizi. Öss' da kaLDıracam :54:
:103: bence 1. sen olmalısın :5: çünkü cidden karizmasın bence
tŞkLer SiNem Burcu :102:
gerçekler için tşk edilmez ben sadece kendi fikrimi söledim ve bana göre bu bi gerçek tşk'e gerek yok :9:
başarılar...ha bide deniz getirmeyi unutma :228:
ne yalan söliim şu ana kadar baktıım fotolarda en iddalı sensin bence başarılar :158:
geçen gün uğradım mekanına... Kardeşin oradaydı. Sessiz sedasız askere gitmişsin.
Gidenlerin hepsi dağıtım izinlerini kullanıyorlar şuan..
Şimdiden hayırlı teskereler... :9:
ben dağıtım izni kullanmadım şu an anamurdayım askerlik yapıorum herkese selam :) :163:
v.a.s. kardeşim
Allah tez vakitte ailene ve bize kavuşturur seni.
hayırlı teskereler.