-
Anti Fb ReSimLERi :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
-
fenerli değilim amaaa hem komik hemde güselll :1:
-
vala çok güzel fotolar layık hepsi fenere:) sen çok yaşa azize yıldırım :)
-
hele hele ilk Resim vaeya Dehset tabi anlarLarSa :19:
-
cvp
BU KONUYU BURAYA AÇAMAZSINIZI ARKADASLAR SU ANDA ŞİKAYETTE BULUNUYORUM... SPOR GEYİĞİ YADA UYGUNSA KENDİ TAKIMINIZIN SAYFASINDA KONUNUZU ACARSINIZ...
-
ne alaka kardes ne Sacmalıyon fenerlei ilgili konuLArı fenerbahce bölümüne acacaksın
-
cvp
BöyLe saygısız ve kışkırtıcı fotografları koyamazsın ama burdaki fenerbahcelilere saygılı olmalısınki saygı goresin 100 kişiye sor ve populer cevabı al bakalım kim saçmalıyo ben şikayette bulundum eger saçmalıyosam haksız cıkcam ve konu kalcaktır ama sen saçmalıyosanda kalkacaktır zaman gosterir..
-
Adam oL Zoruna Gitiyse Köprüden AtLa Alla Alla
-
Cok hos oLmus . Ellerin dert görmesin . :48:
-
Saol BasbeLasi Tşkler Kardesim :yes:
-
cvp
Ya ben kendimce presipleri olan bi insanım ve adamlıkta adamına gore muameledir su anda sükut presibimi uyguluyorum... sanada son cevabım şikayetimi sundum kim haklıysa gorur.. Hadi kolay gelsin sana..
-
İstersen basbanlıga git Şikayete Sana bir torpiL Yapar Basbakana kadar Gönderirim Seni :40:
-
Bunun yeri burası değil bence de.
Bu resimler hele birkaçı bu bölümde taraftarı olan tüm üyelere saygısızlıktır. Galatasaray bölümüne taşıyorum ve birkaç argo resmi de siliyorum.
-
cvp
Zaten olayı ikili tartışmaya çevirmemek için ben sunucudan cıktım gece çünkü gerek yoktu sadece kimimizin annesi kimimizin babası fenerli orda itin duası kabul olsa gökten kemik yagardı fotosu bence haddi aşan bi fotoydu ve şikayette bulundum ben siteye uye oldugumdan beri güzellikleri paylaşmaya gayret ettim tüm arkadasların aynı gayrette bulunmasını isterim...Birlikte Güzel paylaşımlı günlere herkese kolay gelsin...
-
-
Kardeş Harikasın süpper resimler ve devamınıda bekliyoruz