Önemli Toplantıya Çağrı - Pazar - 18:00
Merhaba sevgili dostlar.
Yine bir toplantı çağrısıyla karşınızdayız. Sitedeki bir kaç sorunu yüzyüze görüşüp halletmek için tertiplediğimiz toplantı'nın yanı sıra,
2007 Yaz Etkinlikleri ile iligili fikir alışverişinde bulunacağız.
Galatasaray ve Fenerbahçeliler arasındaki fanatikleşen hareketler. Fenerlilerin Galatasaray bölümüne konu açması, Galatasaraylıların Fenerlilerin kısmına konu açması gerginliği
Nick değiştirmek, Yeni üyelikler açmak, yani kurallara uymayanlar...
Signatür, Siyaset, Avatar gibi konular da gündem maddeleri arasında.
Siganatürde film sunmak gibi bir lüksümüz yok. Bununla ilgili de konuşmalarımız olacak.
08 Nisan 2007 - Pazar günü Saat: 18:00 - Eski SSK Karşısındaki Bizim Market'in (Şükrü'nün Yeri) bahçesinde toplanıyoruz.
Toplantıya Eleman abi, Vot56 abi, Şawuran, Zircon, Sonnefes, Asi Çocuk, Efsane_1907, HarbyChocuk, FaTiHYaVuZ, RaMyCHiK, Vedoo, Ceymis, Esmer, Azad Başbelası, nefesimsin..., İlhan, CyberMedia (Birindarım), Bad-Dua, Equalizer, TiGeRx, CaMBaZ, Bass_gitarist, MaSiVa, YuNuS108, hece56, XorTe_KuRDa_56, BaD-SNaKe, tomi_56, fiko56, Zaal, emin sadık, fikretmazi, MeTaLLiCa, c_anbaz56, lord_mavi_gül (ibrahim abi), halitekinci, Genc_KuaFoR, Acayip Şölenci, RomantikSerseri......
ve aklıma gelmeyen herkes davetlidir.
Yönetim Kadrosunun tekrardan oluşturulması, yetki konuları (silme vs.),
Bayan üyelerin VİP'e girmeleri,
VİP'nin kalıp kalmaması,
2007 yılı etkinlikleri arasında, Kuşdalı (Şawuran) köyüne 2 günlük kamp,
Nemrut dağında 1 günlük kamp
Başur, Kaplıca, Şirvan, Pervari, Eruh, Tillo, Kurtalan gezileri
Birkaç okuldan teklif var: Bilgisayar laboratuarlarını kullanma ve karşılığında öğrencilere ders verme. Bununla ilgili de konuşacağız.
Okullarla voleybol, halı saha, basket maçı yapalım mı?
Sitemize ait Spor Kulübünün kurulup kurulmaması?
Dernek için başvuru yapıp yapmayacağız, yapacaksak ismi ne olsun?
Başka dernekler altında bir alt dernek olalım mı?
Siirtliler-Board FM winamp yayını ve diğer flast cast yayınları konusunda...
Tarihi Siirt Evi'ni toplu halde gidip görme...
Aramızda yardım toplayıp, yardıma muhtaçlara yardım edelim...
Sitemizin 2. yıl kutlaması için ben birkaç sanatçıyla görüşmedeyim. Sponsor için arayışlardayım. Daha doğrusu bir sinema filmi çekip, 2. yıl kutlamasında bombayı patlamak istiyorum. Kısmet...
2. Yıl kutlamasında Taekwondo gösterileri, Konser (ünlü bir snatçı veya Çahhor veya Cambaz ile ekibi, veya Rap konseri - bakarsanız sagopa kajmer)
Yarın Saat 18.00'de herkesi toplantıda görmek istiyouz. Ben bu sitenin üyesiyim diyen herkesi bu önemli toplantıya bekliyoruz. Herşey daha güzel yarınlar için.
Saygı ve sevgilerimle.
Selam: Önemli Toplantıya Çağrı - Pazar - 18:00
SeLam Ben kenan azad la beraber geliyoruz.. byeee görüşmek üzere