[Youtube]FL3ZfcoMlxM[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Youtube]FL3ZfcoMlxM[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bunu indiren varmı yaw ben indirmek istiyorum.
youtube indirmek için ayrıca bişey kurmak istemedim tek bunun için.
teşekkürler Rohan
dehset bu klip Süpersin Adminim thank you :34:
mersi Rohan bunu biliyorum zaten.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
dedim ya tek klip için bunu indirmeyeyim,sürekli lazım olan bişi değil bana diye.
ilkokul çocuğu gibi hissettim kendimi :29:
neyse teşekkürler yine de.
güzel klip indiren olursa
ulaştırsın bi zahmet :1:
yolu bilmiyormusun eleman, çok ayıp :275: :275:
Allah razı oLsun abi .. gece gece bi duygu bastı anLatamam yaa :(
bunu nerden indirebiLirz :/
valla hiç denemedim
bazen bilemiye biliyor insan
birazda rahata kaçıyorum herhalde
bu yaştan sonra bazı şeylere kafa yorulmuyor
yoracak okadar şey arasında....
Salavatı hiç böyle DİNLEdiniz mi?
Teravih namazlarında ve mevlidlerde şevkle okunan salavatın artık bir klibi de var. Klibi söyleyenler ise Zara, Engin Noyan, Senai Demirci ve küçük bir kız...
Teravih namazlarında ve mevlidlerde şevkle okunan salavatın artık bir klibi de var.
Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde bir klip hazırlandı. İçinde Zara, Engin Noyan, Senai Demirci ve küçük bir kız çocuğunun yer alıyor.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
valla hiç denemedim
bazen bilemiye biliyor insan
birazda rahata kaçıyorum herhalde
bu yaştan sonra bazı şeylere kafa yorulmuyor
yoracak okadar şey arasında....
tıkla indir
izlemek için (.flv - Flash Video) programı gerekiyor. O da
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] linkte mevcuttur.
Tesekkür ederim kardesim
Gercekten de harika,inaniyorum ki cok ihtiyaca ceva verecektir...
teşekkürler üstat
iniyor :1:
paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık
güzel video ellerine sağlık
youtube den indirmen için çeşitli programlar kullanman lazım program olmadan olmaz