arkadaşlar avatarımı kendi bilgisayarımdan seçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardım edermisiniz...
Printable View
arkadaşlar avatarımı kendi bilgisayarımdan seçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardım edermisiniz...
YARDIM EDECEK YOK MU ARKADAŞLAR
Alıntı:
1. verilen izinler dışında avatar eklemek yasaktır.
2. konuyu yanlış yere açmışsın.
3. avatarını [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] a kaydet ve buraya sun. yardımcı oluruz
ya verdiğin site ingilizce anlayamıyom .bide konu taşımayıda bilmiyom
İmageshack.us TıklaAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
1. verilen izinler dışında avatar eklemek yasaktır.
2. konuyu yanlış yere açmışsın.
3. avatarını [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] a kaydet ve buraya sun. yardımcı oluruz
SAG da GÖZAT Var tıkla Ve Ve Karşına resim Koyman İçin Bilgisayrındaki Resimler Çıkacak Ordan Bir Resim Seç Ve TAMAM de...
Biraz Bekle Ve Sana Verilecek 4LİNK lerin En Altındakini Al...Buraya sun rohan abenin dedigi gibi yardımcı Oluruz...
tşk
http://img150.imageshack.us/img150/3061/sampde7fce55ae12f4f2lr9.jpg
düüzeltayim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cok hızLsın Yunuss :4: :233:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yunus
düüzeltayim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyide bunu nasıl avatarım yapıcam
rohan abi bende istediğim bir resmi avatar olarak değiştire bilirmiyim
banada biri yardımcı olsun :223:
yöneticilere pm at onlar sana yardımcı olr
pm ne?
pm özel mesaj demek pm'den yöneticilere mesaj atarsın onlar sana yardımcı olurlar
rohana mesaj attım
tamam ya saolsun rohan yapmış tşk
iyi bari giderilmiş sorunun ...
ya aslnda ben koyamıyom banda yardmcı olun :9:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
demek ki sana da yardım lazımmm
en kısa zamanda düzeltilir;)
düzelteyim bari :19:-[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cok hızlısın yıne yunuzAlıntı:
ALINTININ YAZARI : yunus
düzelteyim bari :19:-[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]