[Youtube]FRaa0felceQ[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Youtube]FRaa0felceQ[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla abii süper birşey yapmışınız tebrik ediyom..!!!
ROHAN bilirim bir kuru Teşekkür yetersizdir kardeş ama bu fevkalede çalışmaya ne diceceğimide tam kestiremedim tam anlamı ile mükemmel olmuş.... Emeği geçen herkesin ellerine saglık...
Allah Razı olsun KARDEŞ....
süpersin üstat
içinde insanın kendi çektiği fotoların canlandığını görmesi kadar güzel bi şey olamaz
teşekkürler ve teşekkürler :1: :4:
cok guzel olmus ellerine saglık
tek kelime ile süper bu çalışmada emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkürler emeğinize sağlık :222:
resimler eski günleri hatırlattı.
kadir abinin söylediği parçaysa duygulandır valla.
adminim sen en güzelini yapmışsın.
sana yakışanı siirt'e yakışanı.
emeğine sağlık. paylaşımın için sağol adminim
Paylaşım için tşkler ..
Herşeyiyle güzel SİİRT::::
öncelikle süperdiii harika insanın memleketi gibisi yok tabi.çok güzel bişiy yapmışsınız allah razı olsun.şarkıda beddualı galiba.güzeldi ama.bunu seyrettikten sonra koşasım geldi siirte ama iyiki buldum siteyi memleketim hakkında çok güzel şeyler öğrendim sürekli bakıyorum artık inşlh gelicem oraya sizin gösterdiğiniz bütün yerleri gezicem.
dün akşam üzeri şarkıyı seslendiren kadir akınay abimizle yolda karşılaştım.
selam verip yaklaştım az daha kadir abime..
"duydum ki yeni klipler çekmişsin kadir abi" dedim.
oda "ben yeni klip çekmedim ama biri benim seslendirdiğim şarkıyı almış ve siirt manzaralarıyla birlikte güzel bir video hazırlamış youtube'ye sunmuş" dedi.
bende bu video yeni ise bende alim sitemize sunayım diyordum unutmuştum.
ayşe bacımızda cevap yazarken bakim dedim.
videoyu tekrar izledim.
kadir abininde söz ettiği bu videodur dedim.
ve aynen öle oldu.
Yapanda RoHaN Abimizdir.
emek verende bizimle paylaşanda kendisidir.
tekrar tekrar RoHaN abime bu emeğinden Dolayı teşekkür ediyorum...
ROhan Abi Süper olmus teşekürler