ELİMDE ÇİÇEKLERİN İKİSİ HARİÇ HEPSİ PAPATYA,İKİSİ HARİÇ HEPSİ GÜL VE İKİSİ HARİÇ HEPSİ KARANFİL OLDUĞUNA GÖRE ELİMDE HANGİ ÇİÇEKTEN KAÇTANE VAR?
Printable View
ELİMDE ÇİÇEKLERİN İKİSİ HARİÇ HEPSİ PAPATYA,İKİSİ HARİÇ HEPSİ GÜL VE İKİSİ HARİÇ HEPSİ KARANFİL OLDUĞUNA GÖRE ELİMDE HANGİ ÇİÇEKTEN KAÇTANE VAR?
2 gül
2 karanfil
2 papatya
HAYIR AMA SAYI OLARAK YAKLAŞTIN
arkadaşlar hala düşünemediniz mi?
2 papatya
2 gül
2 karanfil
2 tanede hariç....
taplam 8
Hepsinden birer tane var...
Yani 1 gül 1 papatya 1 karanfil
matamatik beni yıkıyoryor ya hep matamatikten kalmışıımdır :) bide adım zeki deil :)
galiba cevap 8 kopya çektim biraz :)
şimdi şöyLe açıkLıyayım:D
eLimde diyor çiçekLerin ikisi hariç hepsi papatya
o ikisi dediqide qüL ve karanfiL
ortada 3 çiçek var yani ßurdada ßir kelime oyunu var :233:
Ya verilen cevapları biraz gözden geçirseniz sağlamasını yapsanız cok kolay bir soru bunu bildim diye bana zeki damgası vuruulmasını ne isterim ne beklerim elimizde 1 gül 1 karanfil vede 1 papatya olursa ancak bu denklem çözülür başka cevabı olan varsa yazsın bir zahmet...
Konu Tarafımca Bilmece Bölümüne Kaydırırdı....
Emrerojava
Siirtliler-Board Meda Moderatörü
Şoyle bi soru sorup bidaha soruya bakmazlar cevabını vermezler ya sinir oluyorum. Madem açtıgın konuyla ilgilenmeyceksin neden acıyosun.....
Sana Sonsuza Dek katıLıyorum :109: KonuyLa iLqiLenmeyecekseAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Şoyle bi soru sorup bidaha soruya bakmazlar cevabını vermezler ya sinir oluyorum. Madem açtıgın konuyla ilgilenmeyceksin neden acıyosun.....
Neden açıyor anLamış DeqiLim :58:
ßen Sorduqu Sorunun Cevaßını yazmışım ßeLki DoqRudur haLa haLa
ßen Kendisine özeL mesaj atacam KonuyLa iLqiLi
aRkadaşım ßirde Şu Var Konuyu açan aRkadaşımız ßoaRD oyunLarı
ßöLümüne açmıştı ama Meqa Modumuz emrerojava Konuyu Kaydırmış arıyordur ßuLamıyordur Haßeri yoktur ßu ßöLümde oLduquna
neyse ßen Kendisine özeL mesaj yoLLacam Kendisini ßu Konu iLe iLqiLi Haßerdar edecem sayqıLarımLa...
2 GÜL 2 PAPATYA 2 KARANFİL VAR CE VABI ALDINIZMI:30:
Cevap ßu Sen yanLış :235:ßiLiyorsun :205:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_EToL_FoRT
şimdi şöyLe açıkLıyayım:D
eLimde diyor çiçekLerin ikisi hariç hepsi papatya
o ikisi dediqide qüL ve karanfiL
ortada 3 çiçek var yani ßurdada ßir kelime oyunu var :233:
tamam abi sakin ol,Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
haklısın...
nerde bu :226:
:37:
hepsinden 2 tane varr :268:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : humanist
2 gül
2 karanfil
2 papatya
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eylül e
eyLuLe Sen ßizim üstümüze qüLüyormusun yoqsa sende Cevaßı ßiLmeyip Sorumu Soruyorsun Humanist aßi Cevabı Yazmış 2 gülAlıntı:
2 GÜL 2 PAPATYA 2 KARANFİL VAR CE VABI ALDINIZMI:30:
2 karanfil
2 papatya
sende yazmışsın
ve en sondada
2 GÜL 2 PAPATYA 2 KARANFİL VAR CE VABI ALDINIZMI:30: yazmışsın
ßu işi anLamadım qitti açıkLama ßekLiyoruz Senden
nerden bildin?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : B_E_N_Z_E_R_S_İ_Z
hepsinden 2 tane varr :268:
gerçekten de nerden bildin??????*
doqru Cevap nE eyLüL
Benmi mat. özürlüyüm yoksa turkcemi anlamıyorum.. Elimde hepsinden birer tane varsa ancak sorunun dogru cevabı olur....
1. sayfaya bakarsan cevabı görürsün
eylul 1. sayfaya bakmayı biliyorum.. Benim sana verdiğim cevaba neden dogru demediğini merak ediyorum sadece.. Ya neyse kolay gelsin.. elimde 1 papatya 1 gul 1 de karanfil arsa sorunun cevabı olmazmı baksana...
başlarda verilen doğru cevaplara kayıtız kalmak herkeste var sanırım.
reyting meselesi,diğer bölümlerde de soruyu açan ilgilensin diye bağırmaktan çatladım ben.
sonunda o kişilere ambargo koydumda rahatladım :228:
Valla bencede ambargo konulmalı soru ne cevap ne cevaplarımızla neden ilgilenilmiyo yanlıssa neden yanlıs oldugu soylenmiyo işte klavyesi olan konu açıyo napalım :D:D
yaa verdiğim doğru cevabı bile yanlış diye yazan ,soruyu paylaşan arkadaş
doğrusunu bile yazamadı 2 aydır.ben buna kızıyorum.. her cevabı yanlış,yanlış deyip gidiyor.
o zaman doğrusunu verde görelim zeka seviyeni.
kimsenin kimseyle kafa bulmayla hakkı yok.ufff sinirlendim yine :228:
Ya senin kadar kaliteli soru soran ve sorduguyla bu kadar ilgili olan bi insan gormedim serap cidden tebrikler bide işin kurnaz yanı oyle bi başlık koyuyolarki raiting yuksek olsun ama gel gorki bidaha bakmıyolar sorulara :D:D
bu ne kısa olanı yokmi :27:
doğru cevapları vermeyen ya da ilgilenmeyenlerin sorularına cevap yazmama kararı alırsanız belki düzelir. :228:
SeRaP aßLa en iyisi ßu Konuyu Kapatıp KaRaNTiNaYa at :)
ya arkadaşlar ben sorunun cevabını yazdım neyin tartışmasını yapıyosunuz
cevap 2papatya2 gül ve2 karanfil
ya ben Turkce bilmiyorum yada eylul e sana anlatamıyoruz canım kardesim.. Bak simdi elimde 1 karanfil 1 gül vede 1 papatya oldugunu düşün ve sorunun cevabı tutuyor neden benim sorum dogru cevap değil buna bir cevap ver ve elimizde 2 papatya 2 gül 2 karanfil olması senin sorunun dogru cevabı olmuyor anladınmı kardesim ... İstiyorsan cevabı verirken birde düşün bak oluyormu diye.........................
tamam lütfen bu konuyu kapatalım internette cevap benim yazdığım gibi yazıyodu.internetten baktım
canım sorunun cevabı dediğin 2 GÜL 2 PAPATYA 2 KARANFİL VAR CE VABI ALDINIZMI .... cevabın mı oluyor?Alıntı:
ya arkadaşlar ben sorunun cevabını yazdım neyin tartışmasını yapıyosunuz
eğer bu ise verdiğin cevap yanlış,ama yok doğrusu bu diyorsan eğer bize sağlamasını yaparsan bizde 2 şer buluruz belki.sorunun cevabı çok çok yukarılarda verilmis doğru olarak. altına gelip yanlış bir cevabı doğru olarak yazmıssın ve üstüne de cevabı aldınızmı diye sankı soruyu ilgilenenlere kapris yapma hakkın varmış gibi bi yorumda bulunmussun.
ve hala cevabı verdim diyorsun .hani nerde ben göremiyorum. haa 2 Şer dediğin cevap ise o yanlış.istersen yeniden çözüp gel soruyu ne dersin?
Eger bir soru soruyosan ve cevap veriyorsan once kendin kontrol et belki internette cevaba Ankara Adana Kasımpasa yazarlardı o zaman ne oalcaktı....Alıntı:
tamam lütfen bu konuyu kapatalım internette cevap benim yazdığım gibi yazıyodu.internetten baktım
Cevap sudurki; 1 Papatya 1 Gül 1 Karanfil...
tamam öyle olsun