Evliyken bir başkasını severseniz ne yaparsınız?
a) Boşanırım
b) Boşanmadan ikisinide idare ederim.
c) Ondan uzaklaşmaya çalışırım.
d) Çıkmaza girerim
Printable View
Evliyken bir başkasını severseniz ne yaparsınız?
a) Boşanırım
b) Boşanmadan ikisinide idare ederim.
d) Çıkmaza girerim
ondan uzaklaşmaya çalışırım...
şimdi nasıl yani anlamadım ben.
uzaklaşılan eşmi,sevgili mi? :228:
çıkmaza girerim herhalde ama
kimsenin bu duruma düşmesini istemem
sonuçta bir kız için ailemi ve çevremi değiştirmem
benim mesajlar nie iki tane olmuşlarki anlamadım...
eş ailesinde kalmalı sevgili alıp başını gitmeli...
d) Çıkmaza girerim
olursam evli olduğum kadından boşanrımmm..cocuklarıda yanıma alrımmm ..onuda boş verrim...
boşversene kocum nasıl olsa dorde kadar yolu varr:)))
bu karıma @--)--)----
bu eşime @--)--)----
Ondan uzaklaşmaya calışırım
Ondan uzaklaşmaya çalışırım.(SEVGİLİMDEN)
sevdiğimden soğumaya çalışırım...
tevekkül sahibi bir insanin yapacağı şey bellidir.eşinin güzel yönlerini düşünerek sonra sevdiği insandan soğumaya çalışmaktır.çünkü şimdilerde yuva kurmak ne kadar zorsa yıkmak o kadar kolaydır. ama bazen insan gönlüne söz geçiremez.bu durumda yapacak pek bişi yoktur.er yada geç ynlışn farkına varılır.
Bı yürekte ıkı sewgi olmaz ya sewmedıgınle evlenmıceksın ya da yüreginde sadece evlenecegın kısıyı tasıyacaksın...
Aslında var olan durumlardan biri.buları görüyoruz.medyadan çevreden vs...
Bazıları için yaşam şekli haline de gelmiş bazı şoklar.
Bu konuda bana geri kafalı diyebilirsiniz.
Bence evli insanların eşlerinden başka şıkları olmamalı.
Tabi çok zor bir durum.
bu geri kafalılık değilki olması gereken o zaten ...tabi insanların işine gelmiyordur o ayrı mesele....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : uMuT uLaS
Aslında var olan durumlardan biri.buları görüyoruz.medyadan çevreden vs...
Bazıları için yaşam şekli haline de gelmiş bazı şoklar.
Bu konuda bana geri kafalı diyebilirsiniz.
Bence evli insanların eşlerinden başka şıkları olmamalı.
Tabi çok zor bir durum.
çok basit birazda tecrübeyle yazacam ukalalık algılamayın lütfen :D
evli kişi eşiyle mutlu ve seviyorsa mutluluğu dışarda aramaz ve gözü başkasını görmediğinden sevemezde ha bunu aldatmayla karıştırmamak gerek
eşini sevse bile aldatan ola bilir ama aşık ve seviyorsa başkasına aşık olup sevmesi imkansız gibi bişey ha eger olmuşsa evliliğini sorgulaması gerek mutlaka bi eksik veya yolunda gitmeyen bişeyler vardır aksi takdirde sevmesi çok zor ve olanaksız gibi
konu sevmekse tabi aldatmak veya başka biriyle birlikte olmak ayrı bi tartışma konusu :19:
Bence eğer evlilikte birşeyler yolunda gitmiyorsa sorgulanmalı.Buna hiç bir itirazım yok.Sorgulansın ki işler yoluna girsin,hallolsun ve evlilik kurtarılsın.Yuva kurmak kolay olmasa gerek.Evlilikteki sorun dışarı bakmaya sebep olmamalı.Eğer böyle bir niyet varsa zaten yapacak birşey yok.Herşey her iki taraf için bahane olabilir.
evliyken bir başkasını sevmek demek eşini artık sevmiyorsun demektir. ortaya hiç çıkar yol yoksa! o zaman boşanmak bence en seviyeli olanı.Ama maymun iştahlı olupda her gün birisini seviyorum ben diye çıkarsa birisi kii bu evlilik zaten baştan sallanmaya başlamıştır.herşey bizim için.diyelimki aşık olduğumu düşünüyorum başkasına.hemen aklımdan atmaya uzaklaşmaya çalışırım.niye başkasına ilgi duyduğumu düşünürüm.acaba kocamda eksik olan bişeymi var yada bende.eşimle bu sorunumu düzeltmeye çalışırım.bi sorun varki başkası aklıma girmiş.ama ne olursa olsun ikisi aynı anda gibi bişey düşünmem,düşünemem.Bir yuva kurmanın zorluğunu her kadın ve her erkekte bilir ama asıl zor olan bu yuvayı huzurlu devam ettirebilmektir.Allah kimseyi böyle bi ikilemde bırakmasın...
d) Çıkmaza girerim
Sevgiliden uzaklaşmaya çalışıp eşe bağlanmalı sevgili gecicidir ama eş daha bir gerçekçidir...
Allah Korusun Ama Ondan epeyce uzaklaşırım ÇÜNKÜ Kendi sevgin arkasından gideyim derken başka birini hayellerini ve mutluluğunu azla bozmam Ve Eskisiyle ömür boyu devam ederim Onunla Başladım onunla bitirecem sevgiyi
İnsan evLi iken neden ßir ßaşkasına aşık oLma qereqi duyar ki? Eqer ßöyLe ßir şey oLaßiLiyorsa ki ßu qerçekten aşk ise, nefsin yanıLtması ve qeçici heves deqiLse deme ki o kaLpte bir proßlem var. Ya da kaLpte ßoşLuk ßırakaßiLen evLikte... ßir evLiLik onarıLmayacak kadar ve ßaşkasına aşık oLacak kadar mesafe kat etmişse o zaman karşıLıkLı konuşup ya düzeLtmeLi ki ßaşkasına aşık oLunmuşsa artık ßitmiştir ya da ayrıLmaLı... Çünkü ßir kaLpte iki sevda oLmaz, evLikLer çaLınmaz ancak kayßediLir.
EvLiyken ßir ßaşkasını sevmem imkansız..EvLendiqim Kadın aşık oLduğum için ßunu hiçbirzaman yapmam.ne karekterime ne de vicdanıma yakıştırırım.ßu yüzden ßence,seven,aşık oLduqunu söyLeyen,sevdiqi Kadın dan ßaşkasını qözü qörmeyen ßir kadın veya erkek oLsun asLa aLdatmamlıdır..Zaten aLdatan hiç sevmemiş demektir..
Çok Konuştum :D
Sonuç Şu oLurdu : c) Ondan uzaklaşmaya çalışırım. :273:
:20:
sevgimin peşinden giderim
evlıyken başkasını sevmek çok kötu bırsey olmalı kadın yda erkek ıkısı içinde geçerlı bu ama erkek eğer nefsıne yenık duşerse nıkahına alabılır dılerım kadınlar böyle bır sevıyesızlığe düşmez hıç bu yuzden evleneceğin kışıyı çok ıyı seçmek gerkır.
Böyle birşey benim başıma gelmedi yani aşık olmadım daha hiç kimseye...Hoşlandığım oldu ama kimseyi kimseye tercih etmedim...Gönlüm geniş belki de herkese yolum açık.... :29:
ben zaten sevdiğim insanla evlenirim sevmiyosam evlenip ne kendimi üzerim ne eşimi nede aşık olduğum kişiyi kısacası benim evleneceğim kişi zaten aşık olcağım kişidir bu yüzden böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmam...