LüTFeN aRTıK ßıRaKıN $u SiGaRaYı..!
*annenizden Doqarken "Tertemiz" TesLim aLdıqınız qırtLaqınızı aZRaiL'e "Soba ßorusu" qißi TesLim etmek,emanete Hıyanet DeqiL midir?*
*aSLında Siz Siqarayı Tüketmiyorsunuz Siqara Sizi TüketiyoR*
Printable View
LüTFeN aRTıK ßıRaKıN $u SiGaRaYı..!
*annenizden Doqarken "Tertemiz" TesLim aLdıqınız qırtLaqınızı aZRaiL'e "Soba ßorusu" qißi TesLim etmek,emanete Hıyanet DeqiL midir?*
*aSLında Siz Siqarayı Tüketmiyorsunuz Siqara Sizi TüketiyoR*
sen sigara içmiyor musun?
dünya ölümlü bari sen karışma hayatıma.
bırakta üç günlük hayatın tadını çıkarayım.
ya cidden sigara içmeyin sağlığınız içinde iyi değil karaciğer hastalığına hertürlü hastalığa yol açıyor kendinizede çevrenizede zarar vermeyin bence
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
ya cidden sigara içmeyin sağlığınız içinde iyi değil karaciğer hastalığına hertürlü hastalığa yol açıyor kendinizede çevrenizede zarar vermeyin bence
haketen çok haklısın.
onsuz olmuyor.
onsuzda yaşanmıyor.
Yok İçmiyorum :19:
allah benden korusun :24:
halla halla çevreye zararsa durmayın içilen yerde bi zevkimiz var onuda bozmayımn yavv
arkadaş bende içimiyorum ama içenlerinde kesin dertleri vardır bırakmalaırda biraz zor gözüküyor.. :29:
allah a şükür kullanmıyok..
Sanki ben cok istiorum icmeyi .
İnanin eLimde oLsa icime cekmezdi o meLeti .
GirtLagma her cektigim nefesi .
A rdimdan biraktigim aciLarin kafiLesi .
Rabbim vermis dört dörtLük canı .
Azad napsin icine giren onca kansiz insanı .
Sigara birakma oLayinda beni gecin :264:
sigara hiçte o kadar kötü bişi değil insanlar sigara içsin ama eroin uyuşturucu vb. şeyleri içmesin sigaraya devam uyuşturucuya son
:102: :268:
Bir ürün düşününki üzerinde ölürsün geberirsin hayatın kayar türünden yazılar yazıyor beni almayın diye cırpınıyor ve yinede o kadar cok satıyor sigaradan baska ne olabilir bu.. Bırakmayı çok idtiyorum ama olmuyor işte zararlarını bile bile içiyorum hemde gunde 1 paket inş. gun gelir kurtulurum bu beladan.. Ramazan içenler için güzel bi fırsat bırakmayı deneyebilirsiniz...
bir çok başarısız deneyimlerimin oldu bırakma konusunda herkes gibi.
galiba benim iradem zayıf bırakamadım. bari minimuma indireyim dedikçe de artıyor.Bir arkadasım bana sigaraya başladığım dönemlerde, alkol al ama sigara alma demisti. simdi bunun mantığını çok iyi anlıyorum.
Hıc dusundunuz mu pekı sigara bırakmanında bı yerde ölüm olabılecegını ...
gecelerı bı sarkı eslıgınde yudumlanan sıgaranın ne kadar efkar dagıttıgını yada sınırlıyken sınırlerınızı yatsrdıgını ya da özlenen sewgılıyı damarlarında hıssede hıssede dumanı ıcıne cekmeyı ...
bosverın bu bırakma hıkayelerını ıcmeyenlere tawsıyem sizde ıcın... !
içmiyorum
içmek de istemiyorum
arif hocam çok haklı, kapağına sigara öldürür, söndürür, yok efendime söylim KISIR YAPAR gibi yazılar yazmakla bir yere varılamaz. Aksine daha da içerler.
Yazılmasındaki mantığı çözemedim :56:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
içmiyorum
içmek de istemiyorum
arif hocam çok haklı, kapağına sigara öldürür, söndürür, yok efendime söylim KISIR YAPAR gibi yazılar yazmakla bir yere varılamaz. Aksine daha da içerler.
Yazılmasındaki mantığı çözemedim :56:
RoHaN abi senin dediğin gibi öle yazıyorlar insanlar örünce nasıl olsa yasaklar çiğnenmek için dşr diye geçiyo...
ondan alıyolar....
içecemmmm:30: :30: çünkü onsuz boşluk yaşıyorum,iş yapamıyorum,okey oynayamıyorum,sohpetin tadı çıkmıyor....paylaşım için sağol ama bırakamıyorum..:272:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sigaranın tiryakisi olanlar biraz zor bırakır.İçmekten ne anlıyorlar anlamıyorum bir türlü bak ben içiyormuyum :54: